Kateissa olevan Salan entisen seuran kannattajat ovat osoittaneet huoltaan Nantesissa – torilla satoja ihmisiä soihtujen ja lippujen kanssa

Pienkoneen mukana Englannin kanaalin yllä kadonnut jalkapalloilija Emiliano Sala oli pidetty edellisessä seurassaan FC Nantesissa, josta hän oli juuri siirtymässä uuteen joukkueeseen Cardiffiin.

jalkapallo
Nantesissa kunnioitettiin kadonnutta Emiliano Salaa.
AOP

Jalkapalloseura FC Nantes on osoittanut vahvasti tukensa pienkoneen mukana kadonnelle entiselle pelaajalleen Emiliano Salalle.

Sala teki sopimuksen Valioliiga-seura Cardiffin kanssa ja hyvästeli entisen seuransa maanantaina. Argentiinalainen oli matkalla Ranskasta Walesiin, kun pienkone, jonka kyydissä hän oli, katosi tutkasta. Konetta ei ole etsinnöistä huolimatta löydetty.

Ranskalaiskaupunki Nantesin tori on täyttynyt päivän aikana kukista, korteista ja lipuista. Illalla torille on kerääntynyt useita ihmisiä soihtuineen kunnioittamaan kadonnutta argentiinalaispelaajaa.

"Olet enemmän kuin pelaaja", joukkue kirjoitti Twitter-tilillään ja jakoi videon, jossa näkyi huolensa osoittavia ihmisiä Nantesin torilla.

Lue myös:

Valioliiga-seuran uuden hankinnan pelätään kuolleen – meripelastusjohtaja antoi karun arvion, isä hämillään

Valioliigaseuran tuore miljoonavahvistus Englannin kanaalissa kadonneen lentokoneen kyydissä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat