Suora

  • Urheiluruutu

Lindfors upeasti mitalitaistelussa EM-kisoissa lyhytohjelman jälkeen – katso suomalaisnaisten luistelut

Viveca Lindfors on neljäntenä ja hyvin lähellä kolmatta sijaa lyhytohjelman jälkeen taitoluistelun EM-kisoissa. Katso suomalaisten luistelut kuvaa klikkaamalla!

urheilu
Viveca Lindfors

Viveca Lindfors ja Emmi Peltonen aloittivat urakkansa taitoluistelun EM-kisoissa Minskissä lyhytohjelmalla.

Lindforsin lyhytohjelma onnistui erittäin hyvin. Tuloksena oli kauden parhaat pisteet 65,61. Lindfors on lyhytohjelman jälkeen neljäntenä. Kolmantena oleva sveitsiläinen Alexia Paganini on erittäin niukasti edellä pistein 65,64

– Hän on edistynyt loikkauksin perusluistelussaan, ilmaisussa ja kaikessa, hehkutti Lindforsia Ylen selostaja Anuliisa Uotila.

Lindfors oli itsekin tyytyväinen luisteluunsa.

– Ohjelma oli muuten puhdas ja virheetön, mutta yhdessä hypyssä oli alastulossa pientä kauneusvirhettä. Pistesaalis ei ollut yllätys, se oli hyvä luistelu, Lindfors sanoi.

– Toivottavasti vapaaohjelma menee yhtä hyvin.

Kärkikaksikko, venääliset Alina Zagitova ja Sofia Samorudova ovat selvästi Paganinia ja Lindforsia edellä pistein 75,00 ja 72,88.

Peltosen ohjelma ei mennyt aivan yhtä hyvin, vaan oli hiukan jännittynyt. Pisteitä ohjelma tuotti 58,06. Peltonen on lyhytohjelman jälkeen kymmenentenä.

Vapaaohjelma luistellaan perjantaina.

Lue myös:

Viveca Lindfors ja Emmi Peltonen arvoituksellisia ennen taitoluistelun EM-kisojen lyhytohjelmaa - "Valmistautuminen ei sujunut ongelmitta, mutta parhaamme on tehty"

Kaksinkertainen maailmanmestari luotsaa Emmi Peltosta ja kokee jotain selittämätöntä: "Emmin kaltaisia luistelijoita ei ole tällä hetkellä"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat