Pienkoneen mukana kadonnut Emiliano Sala lähetti perheelleen viestin ennen katoamista: "Olen koneessa, joka näyttää kuin olisi hajoamispisteessä"

Guernseyn rannikkovartioston mukaan keskiviikkona etsinnöissä ei löytynyt jälkeäkään tiistaina Englannin kanaalin yllä tutkasta kadonneesta lentokoneesta, jonka kyydissä jalkapalloilija Emiliano Sala oli.

Englannin Valioliiga
Emiliano Sala katosi
Jalkapalloilija Emiliano Salan entisen seuran kotikaupunki Nantesin tori on täyttynyt kukista, joilla osoitetaan huolta Salan katoamisesta.AOP

Englannin kanaalin yllä kadonneessa lentokoneessa olleiden ammattilaisjalkapalloilija Emiliano Salan ja koneen pilotin kohtalosta ei saatu keskiviikkonakaan varmuutta, ja toiveet kadonneiden löytämiseksi ovat hiipuneet.

Keskiviikkona paljastui myös, että Valioliigan Cardiffiin kaupattu argentiinalaispelaaja Sala oli lähettänyt lentokoneesta perheelleen ääniviestin Whatsapp-palvelussa.

– Olen koneessa, joka näyttää kuin olisi hajoamispisteessä. Jos ette kuule puolentoista tunnin aikana minusta, en tiedä lähetetäänkö ihmisiä etsimään minua, koska he eivät löydä minua... Olen niin peloissani, Sala viestitti argentiinalaismedian mukaan, ilmeisesti kuulostaen "vitsikkäältä".

Kanaalisaari Guernseyn rannikkovartioston mukaan kadonneesta lentokoneesta ei keskiviikkona ollut vielä löytynyt jälkeäkään.

Lue myös:

Kateissa olevan Salan entisen seuran kannattajat ovat osoittaneet huoltaan Nantesissa – torilla satoja ihmisiä soihtujen ja lippujen kanssa

Valioliiga-seuran uuden hankinnan pelätään kuolleen – meripelastusjohtaja antoi karun arvion, isä hämillään

Valioliigaseuran tuore miljoonavahvistus Englannin kanaalissa kadonneen lentokoneen kyydissä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat