Suora

  • Kuinka nurkkapatriootteja suomenruotsalaiset ovat?
  • UP-dokkari: Kamera käy!
  • Yhdistetty ja Parude
  • Urheiluruutu

PK-35 Vantaan hallitus ei ole vielä tiedottanut, valittaako se liigalisenssin hylkäämisestä

Palloliiton lisenssikomitea on aiemmin hylännyt PK-35 Vantaan liigalisenssihakemuksen kaudelle 2019, ja seura voi valittaa asiasta 10 päivän sisällä päätöksestä.

jalkapallo
PK-35 vantaa suomen mestarit 2018
PK-35 Vantaa on hallinnut naisten kotimaista jalkapalloa 2010-luvulla.AOP

Hallitseva jalkapallon naisten liigan Suomen mestari PK-35 Vantaa ei ole vielä tiedottanut ratkaisustaan koskien sen liigalisenssin hylkäämistä.

Yle Urheilu uutisoi aiemmin illalla virheellisesti, että seura olisi jo päättänyt olla jättämättä valitusta Urheilun oikeusturvalautakuntaan.

Palloliiton lisenssikomitea hylkäsi PK-35 Vantaan liigalisenssin muun muassa sen vuoksi, että liigaseura on jättänyt pelaajien palkkioita ja muita maksuja maksamatta. PK-35 Vantaalla olisi ollut 10 päivää aikaa valittaa päätöksestä Urheilun oikeusturvalautakuntaan.

PK-35 Vantaa on hallinnut naisten kotimaista jalkapalloa 2010-luvulla. Seura on voittanut naisten mestaruuden 2010-luvulla seitsemästi.

Korjaus kello 23.49. Korjattu juttuun ja otsikkoon virheellinen uutisointi, jonka mukaan seura olisi jo tiedottanut toimenpiteistään liittyen sen liigalisenssin hylkäämiseen.

Lue myös:

Palkkioita maksamatta ja asiakirjat myöhässä – hallitsevan mestarin lisenssin hylkääminen ei ollut silti helppoa: "Liian moni kriteereistämme rikkoutui"

Naisten jalkapallomestari PK-35 Vantaa ei saanut liigalisenssiä

Suosittelemme

Tuoreimmat