Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020

Etsinnät on lopetettu – pienkoneen mukana kadonnutta Emiliano Salaa ja lentäjää ei ole löydetty

Guernseyn rannikkovartiosto on tiedottanut, että kadonnutta pienkonetta ja sen lentäjää sekä jalkapalloilija Emiliano Salaa ei enää etsitä Englannin kanaalista.

jalkapallo
Emiliano Sala, pelastusvene
Pelastusvene etsimässä Emiliano Salaa.EPA

Englannin kanaalin yllä tutkasta kadonneen pienlentokoneen ja sen kyydissä olleen jalkapalloilija Emiliano Salan sekä koneen lentäjän etsintä on päätetty.

Konetta ei ole löydetty, ja Guernseyn rannikkovartiosto ilmoitti torstai-iltana päättäneensä kolme päivää kestäneet laajat etsinnät. Viranomaisten mukaan lopettaminen oli vaikea päätös, mutta se tehtiin, koska Salan ja pilotin henkiinjäämismahdollisuudet ovat olemattomat.

– Olemme tehneet kaiken mahdollisen koneen ja sen kyydissä olevien henkilöiden löytämiseksi. Nyt jouduimme kuitenkin tekemään vaikean päätöksen ja lopettamaan koneen jäljittämisen, Guernseyn saaren poliisi kertoi tiedotteessaan.

Englannin Valioliiga-seura Cardiff Cityyn siirtymässä ollut Sala oli tiistaina matkalla Ranskasta Walesiin, kun häntä kuljettanut pienkone katosi.

Lue myös:

Pienkoneen mukana kadonnut Emiliano Sala lähetti perheelleen viestin ennen katoamista: "Olen koneessa, joka näyttää kuin olisi hajoamispisteessä"

Kateissa olevan Salan entisen seuran kannattajat ovat osoittaneet huoltaan Nantesissa – torilla satoja ihmisiä soihtujen ja lippujen kanssa

Valioliiga-seuran uuden hankinnan pelätään kuolleen – meripelastusjohtaja antoi karun arvion, isä hämillään

Valioliigaseuran tuore miljoonavahvistus Englannin kanaalissa kadonneen lentokoneen kyydissä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat