Suora

  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Bön dominointi jatkuu – Tero Seppälälle kuusi ohilaukausta

Tero Seppälä oli 49:s Anterselvan takaa-ajossa.

ampumahiihto
Tero Seppälä
AOP

Johannes Thingnes Bön mahtivire jatkuu ampumahiihdon miesten maailmancupissa. Norjalainen nappasi viikon toisen voittonsa Anterselvan takaa-ajokilpailussa kolmesta sakkokierroksesta huolimatta.

Bön jälkeen peräti neljä seuraavaa sijaa menivät Ranskaan. Toiseksi yltänyt Antonin Guigonnat hävisi 34 sekuntia Norjan supertähdelle. Quentin Fillon Maillet pesi kolmannen sijan kiritaistelussa Simon Desthieux'n. Lajin suurnimi Martin Fourcade jätettiin viidenneksi. Ainoana suomalaisena kisaan startannut Tero Seppälä ampui takaa-ajokilpailussa kuusi ohilaukausta ja putosi kahdeksan pykälää sijalle 49. Suomen joukkue on kärsinyt vatsatautioireista, ja tauti on vaatinut veroja jo Seppälältäkin.

– Kun hiihtelin yksin makuupaikkojen jälkeen, niin ei oikein jaksanut pitää itseään ahtaalla. Ei ollut niin hyvä päivä kuin eilen. Vähän hankalaa tietenkin, kun muu porukka on sairaana, ja niitä koettaa vältellä. Toivottavasti itselle ei nyt tule mitään, kun tänään oli vähän sellainen voimaton olo, Seppälä kommentoi.

Seppälä kisaa ensi viikolla Imatralla maastohihdon SM-viesteissä. Hän valmistautuu maaliskuun MM-kisoihin Valko-Venäjän EM-kisojen kautta.

– Ammunta ei ole ollut niin hyvää kuin sen pitäisi olla. Koitetaan sitä harjoitella ja saada se kuntoon. Sitä kautta sijoituksia saisi paremmaksi, Seppälä sanoo.

Maailmancupissa 782 pistettä kerännyt Bö johtaa cupin kokonaiskilpailua musertavalla yli 200 pisteen erolla toisena olevaan Aleksandr Loginoviin.

Lue lisää:

Vatsatautikaaos iski myös Kaisa Mäkäräiseen: ”Jos eilen olisi ollut kisa, olisi jäänyt välistä”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat