Suora

  • Parayleisurheilun MM, seitsemäs kilpailupäivä
  • Seitsemäs kilpailupäivä
  • Urheiluruutu

Lähde: Lauri Markkanen sivussa seuraavasta NBA-ottelusta? – Chicago Bullsin suomalaisella lonkkavaiva

Koripallon NBA-lähde vihjaa, että Chicago Bullsin suomalaistähti Lauri Markkasella olisi jonkin sortin lonkkavaiva.

urheilu
Lauri Markkanen donkkaa.
Getty Images

On mahdollista, että Chicago Bullsilta on sivussa ainakin seuraavasta ottelusta pahimmassa tapauksessa jopa kolme avausmiehistön pelaajaa, vihjaa Chicago Tribune–lehden koripallotoimittaja K.C. Johnson.

NBA-lähde kertoo Twitter-tilillään, että Lauri Markkaselle olisi lonkan kanssa jotain pientä riesaa, Zach LaVinella ongelmia vasemman nilkkansa kanssa ja kauden parhaan pelin äskettäin pelanneella Chandler Hutchisonilla puolestaan varvasvamma. Viimeksi mainitun vamman vakavuus selviää vasta magneettikuvien jälkeen, mutta on mahdollista, että Bullsin tämän kauden tulokaspelaaja on jopa viikkoja sivussa.

LaVine ja Markkanen ovat joukkueensa ykköstykit. Lavine on NBA:n 16:s paras koritehtaillija 23 pisteen keskiarvolla ja Markkanen 54:nneksi tehokkain 17 pisteen keskivertolukemalla.

Chicago kohtaa seuraavaksi Suomen aikaa sunnuntai-iltana NBA-jumbopelissä 50 ottelustaan vain yhdeksän voittoa napsineen Cleveland Cavaliersin, joka on koko sarjan pahnanpohjimmaisena. Bullsilla on 11 voittoa ja jakaa sillä Phoenix Sunsin kanssa kolmanneksi surkeimman joukkueen tittelin tällä hetkellä.

Chicago on kukistanut Clevelandin kuluvalla kaudella jo kolmesti. Molemmat joukkueet "tankkaavat" parhaillaan rajusti, eli ainakin seurojen johtoportaat haluavat olla sarjan päätteeksi kolmen huonoimman joukossa, jotta omaisivat mahdollisuuden ensi kesän ykkösvaraukseen.

Chicago kaatoi helposti NBA-surkimuksen – Markkanen upotti 13 pistettä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat