Suora

  • Urheilukierros
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Argentiina, 1. päivän kooste
  • Koostejakso - kauden parhaat palat

Tuore EM-pronssimitalisti Viveca Lindfors haluaa loistaa myös MM-jäällä – "Tavoitteet asetettu korkealle"

Taitoluistelun tuore EM-pronssimitalisti Viveca Lindfors vieraili Ylen Aamu-tv:ssä. Katso keskustelu kuvaa klikkaamalla.

taitoluistelu
"Teen täysillä loppuun asti"
"Teen täysillä loppuun asti"

Viveca Lindfors palautti Suomen seitsemän vuoden tauon jälkeen mitalikantaan taitoluistelun EM-kisoissa. Lindfors juhli pronssia viime viikolla Minskissä järjestetyissä kisoissa.

– Lähdin tekemään täysillä enkä säästellyt yhtään mitään. Haluan tehdä yhä enemmän töitä ja saada lisää tällaisia kokemuksia. Nyt on hyvä draivi päällä ja lähden todella motivoituneena tuleviin kisoihin, Aamu-tv:ssä vieraillut Lindfors kertoi

Taitoluistelun MM-mitaleista kamppaillaan maaliskuussa Japanissa.

19-vuotias Lindfors panostaa kaikkensa menestyäkseen taitoluistelijana, mutta muullekin elämälle jää aikaa.

– Opiskelen lukiossa, mutta kyllä aikaa jää silti muillekin harrastuksille. Tykkään lukea kaunokirjallisuutta ja uskon, että lukemisesta on hyötyä myös luisteluni kannalta. Saan esiintymiseeni syvyyttä, Lindfors sanoi.

Lindforsia luotsaa kokenut taitoluisteluvalmentaja Virpi Horttana.

– Viveca on kova tekemään töitä, ja tavoitteet on asetettu korkealle. Taustalla on hirvittävä määrä hyppytoistoja. Viveca on työstänyt ilmaisuaan, tekeminen näyttää tuottavan nyt hedelmää, Horttana totesi.

Lue lisää:

Pronssia tuli! Viveca Lindfors taituroi Suomen takaisin mitalikantaan EM-taitoluistelussa – katso upea vapaaohjelma

Tunteikas Viveca Lindfors nujersi selkäkivut ja loisti EM-mitalin arvoisesti: "Maailma vain kutistui siihen hetkeen" – katso palkintojenjako, jossa suomalaistähti sai pronssinsa

Kommentti: Viveca Lindforsin menestys on kouluesimerkki sinnikkäästä työnteosta, pettymysten voittamisesta ja uskosta omaan tekemiseen

Lehtien palstoillakin revitelty kilpailutilanne tuo tulosta suomalaisessa taitoluistelussa – asetelma sisuunnutti Viveca Lindforsin kovaan suoritukseen ja kutkuttavat ajat ovat nyt käsillä

Viidennen arvokisamitalin ottanut suomalaisvalmentaja yllättyi Viveca Lindforsin EM-pronssista: ”En uskaltanut toivoa tätä”

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat