Suora

  • Lumilautailun ja freestylen MM: Kumpareet
  • Kumpareet
  • Elävä arkisto esittää

Markkasen tuttu kilpakumppani kaupattiin – New York Knicks luopui Kristaps Porzingisista

Dallas Mavericks on hankkinut NBA-tähtiosaston ison laitahyökkääjän Kristaps Porzingisin New York Knicksistä torstaina, uutisoi urheilukanava ESPN.

urheilu
Lauri Markkanen, Kristaps Porzingis
Lauri Markkanen, Kristaps PorzingisAOP

Dallas Mavericksiin siirtyy Kristaps Porzingisin lisäksi Courtney Lee jaTim Hardaway Jr. New York Knicks sai vaihtokaupassa Wesley Matthewsin, Dennis Smith Jr:n sekä DeAndre Jordanin.

ESPN:n toimittaja Adrian Wojnarowskin mukaan kauppa saattoi pitää sisällään myös NBA-varausoikeuksia.

Kristaps Porzingis, jonka sopimus umpeutuu kesällä, on ollut liki vuoden pelaamatta loukattuaan polvensa pahoin viime kaudella. Hän kävi polvioperaatiossa 13. helmikuuta 2018. Latvian NBA-tähti napsi ennen loukkaantumistaan pisteitä 22,7 keskiarvolla ja levypalloja 6,6 ottelua kohti. Hän oli sarjan paras vastustajan heittojen torjuja.

New York Knicksin lääkärien mukaan Porzingisin polvi on parantunut hyvin. Hän kävi tammikuussa testeissä ja on pystynyt vetämään jo 45 minuutin harjoituksia, joissa on lähinnä heitellyt kolmosheittoja ja donkannut palloa koriin.

Viime kaudella nähtiin eurooppalaistähtien mieleenpainuvat yhteenotot, kun silloinen tulokaspelaaja Lauri Markkanen ja 23-vuotias Kristaps Porzingis loistivat Chicagon ja New Yorkin välisissä kamppailuissa. Markkasta verrattiin usein Knicksissä pelanneeseen, 221-senttiseen Porzingisiin.

Koripalloliiga NBA:n siirtojen takaraja on 7. päivä helmikuuta.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat