Kimi Räikkönen saa kylkeensä legendaarisen Alfa Romeon nimen – Sauber-talli vaihtaa nimeään

Alfa Romeo palaa GP-radoille nimen muodossa.

Formula 1
Kimi Räikkönen Sauber
Kimi RäikkönenAOP

Kimi Räikkönen liittyi viime vuoden formula 1 -kauden päätteeksi Sauber-talliin, mutta ensi kuussa alkavaan uuteen kauteen mies lähtee kuitenkin uudella tallinimellä.

Sauber kertoi perjantaina, että talli kisaa kaudella 2019 nimellä Alfa Romeo Racing.

F1-alkuhämärissä kaksi ensimmäistä mestaruutta (1950, 1951) voittanut Alfa Romeo jätti F1-radat kauden 1985 päätteeksi, mutta palasi kuvioihin viime vuonna Sauberin sponsorina.

Nyt legendaarinen brändi palaa oikein nimellä GP-radoille.

– Alfa Romeo Racing on uusi nimi, jolla on pitkä F1-historia. Olemme ylpeitä tuodessamme yhdessä Sauberin kanssa Alfa Romeon perinteet moottoriurheilun huipulle. Voitte olla varmoja, että haemme menestystä, Fiat Chrysler Automobiles -konsernin toimitusjohtaja Mike Manley hehkuttaa.

Lue myös:

Kimi Räikkösellä vahvistunutta Sauberia ylistetään: ”Meidän kaikkien pitää pelätä heitä”

Kalle Rovanperä ja kartturinsa olivat yleisön suosikkeja, mutta Räikkösestä tuli vuoden autourheilija 2018 – ”Luotan että saatte juhlat pystyyn siellä ilman minuakin”

Räikkönen kiroili todella monta kertaa Ferrarin ongelmista, mutta lähtee tallista viimeisenä maailmanmestarina, kisavoittajana ja paalupaikkamiehenä: ”Kimille lähtö on helpottava"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat