Suora

  • Anton Lundell: 17-vuotias maailmanmestari ja jääkiekkoammattilainen
  • Jääkiekon U18 MM: Puolivälieräottelu USA - FIN
  • Jääkiekon U18 MM, puolivälieräottelu USA - FIN
  • SM-liigan kolmas loppuottelu Kärpät-HPK
  • Jääkiekon Nordic cup: FIN - SWE
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi

Reetta Hurske hätyytteli Nezirin SE-aikaa alkuerissä

Reetta Hurske juoksi Saksan Karlsruhessa neljänneksi 60 metrin aitojen finaalissa.

urheilu
Reetta Hurske
Reetta HurskeMarkku Rantala / Yle

Reetta Hurske teki finaalissa ajan 8,06, mutta pinkaisi alkuerissä kahden sadasosan päähän Nooralotta Nezirin SE-ajasta ennätyksellään 7,99.

– Finaali lähti liikkeelle ja kulki hyvin, mutta kun viimeisellä aidalla huomasin, että voisin voittaa, jalka ei noussut tarpeeksi ja meinasin ottaa lipat. Hyvä aika sieltä silti tuli, Hurske hymyili.

– Nyt tietää ainakin, että pystyy juoksemaan Euroopan kärjen kanssa. Alkueräjuoksu meni rennosti, ja se on ehkä se tärkein asia, että olen oppinut vetelemään rennommin ja nauttimaan tästä kilpailemisesta, Hurske sanoi.

Karlsruhen finaalin voitti Hollannin Nadine Visser ajalla 7,97. Saksan Cindy Roleder oli toinen ajalla 7,98 ja Puolan Karolina Koleczek kolmas ajalla 8,05.

Tampereen Pyrintöä edustava Hurske, 23, on ollut hallikaudella loistovedossa. Hänen ennätyksensä 60 metrin aidoissa ennen kuluvaa talvena oli 8,12. Ennen Karlsruhen juoksua hän pudotti sen Turussa lukemiin 8,04.

– Treenillisesti näihin aikoihin vaikuttaa se, että olen päässyt tekemään enemmän voimaharjoittelua ja pysynyt terveenä, mutta sanon edelleen, että rentouden löytäminen on se avainsana, Hurske totesi.

Lue lisää:

Pika-aituri Elmo Lakka alitti EM-hallirajan

Lähteet: SUL:n tiedote

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat