Suora

  • Elävä arkisto esittää

Minnesotan taivaalle synkkiä pilviä, Mikko Koivu loukkasi polvensa ja joutui jättämään kaukalon kesken ottelun

Minnesota Wildin suomalaiskapteeni satutti oikeaa polveaan ja poistui Buffalo-ottelusta kyynärsauvojen kanssa. Vamman tarkemmasta laadusta ei ole vielä tietoa.

NHL
Mikko Koivu laidass kiekon kanssa.
Minnesotassa toivotaan, ettei Mikko Koivun polvivamma osoittautuisi vakavaksi.Getty Images

Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivu joutui jättämään kaukalon viime yön NHL-kierroksella, kun Wild taipui Buffalossa voittomaalikilpailun jälkeen maalein 4–5. Koivu loukkasi oikean polvensa ottelun avauserässä, ja hänen peliaikansa jäi vain kolmeen minuuttiin.

Maaliskuussa 36 vuotta täyttävän Koivun polvi osui yhteen Sabres-hyökkääjä Tage Thompsonin kanssa, ja hän ei pystynyt jatkamaan ottelua. Koivulle polvitälli on jo kauden toinen, sillä joulukuussa hän loukkasi vasemman polvensa Calgarya vastaan ja joutui olemaan sivussa neljästä ottelusta. Tuoreimman vamman laadusta ei ole vielä tietoa, mutta hänen nähtiin poistuvan hallilta kyynärsauvojen kanssa.

Koivun tilalle sentteriksi siirretty Charlie Coyle sanoi pelin jälkeen Wildin Twitter-videolla (siirryt toiseen palveluun), ettei joukkueen konkariosastoon jo kuuluvaa hyökkääjää voi korvata.

– Tämä ei ole paras mahdollinen tilanne. Hän on valtava palanen joukkuettamme niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Hän on johtaja, hän voittaa aloituksia, puolustaa ja tekee kaikkea muutakin.

Koko vuosikymmenen Minnesotaa kipparoinut Koivu on kerännyt tällä kaudella 48 ottelussa tehot 8+21. Wild on 53 pelatun pelin jälkeen läntisen konferenssin keskisessä divisioonassa neljäntenä.

Lue myös:

Neljä suomalaista maalinteossa NHL:ssä – Kotkaniemi mukana rakentamassa Montrealin voittoa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat