Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Ysäriä ja rillausta

BBC: Nantes vaatii Cardiffilta Emiliano Salan siirtokorvausta – uhkaa oikeustoimilla

Ranskalaisseura Nantes haluaa ensimmäisen maksuerän Emiliano Salan siirtosummasta 10 vuorokauden sisällä.

jalkapallo
Emiliano Sala
Emiliano SalaElyxandro Cegarra/NurPhoto via Getty Images

Ranskalaisseura Nantes vaatii walesiläisseura Cardiff Cityltä yli 15 miljoonan punnan siirtokorvausta lento-onnettomuudessa hävinneestä jalkapalloilija Emiliano Salasta.

Salan oli määrä siirtyä Cardiffiin, kun häntä kuljettanut pienlentokone hävisi Englannin rannikolla 21. tammikuuta. Kyydissä Salan lisäksi oli lentäjä David Ibbotson.

28-vuotias argentiinalainen oli Englannin Valioliigassa pelaavan Cardiffin historian ennätyssiirto. Alun perin seurat sopivat, että siirtosumma maksetaan kolmen vuoden kuluessa. Cardiff on kuitenkin pitäytynyt maksamasta ensimmäistä maksuerää. Syyksi seura perustelee, että se haluaa ensin perusteellisen selvityksen Salan katoamisesta. Seurasta kommentoidaan kuitenkin, että sopimusta kunnioitetaan.

BBC:n mukaan (siirryt toiseen palveluun) Nantes uhkaa Cardiffia oikeustoimilla, ellei ensimmäistä maksuerää makseta kymmenen vuorokauden sisällä.

Myös ranskalaisseura Bordeaux saa siivunsa siirtosummasta. Sala oli seuran pelaajalistoilla 2012–15 ennen Nantes-siirtoa.

Lue myös:

Sky: Kadonnutta jalkapalloilijaa kuljettanut lentokone on löytynyt Englannin kanaalista

Emiliano Salan onnettomuudesta uutta tietoa – Ranskan rannikolta löytyneiden istuintyynyjen epäillään olevan peräisin kadonneesta pienkoneesta

Etsinnät on lopetettu – pienkoneen mukana kadonnutta Emiliano Salaa ja lentäjää ei ole löydetty

Lähteet: BBC

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat