Suora

  • Tenniksen Ranskan avoin turnaus: päivän ottelu

Pakkanen kiusaa ampumahiihtocupia Kanadassa – pikakilpailut siirrettiin sunnuntaille

Hurjat pakkaset ovat kiusanneet ampumahiihdon maailmancupia Kanadassa.

ampumahiihto
Kaisa Mäkäräinen
Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Ampumahiihdon maailmancupin kisaviikonloppu Kanadan Canmoressa on jäänyt armottoman pakkasen kouriin, ja kisat päättävät pikakilpailut jouduttiin siirtämään lauantaista sunnuntaille. Siirrosta kertoi Kansainvälinen ampumahiihtoliitto IBU Twitter-tilillään.

– Sääennuste lupaa alle 25 miinusasteen lämpötilaa, joten lauantaina ei kilpailla lainkaan. Pikakilpailut on siirretty sunnuntaille, IBU kertoi.

Pakkanen puri kisoja jo aiemmin, sillä normaalimatkoja lyhennettiin ja alun perin kisattavaksi suunniteltu yhteislähtö vaihtui pikakilpailuksi. Sunnuntain kisat alkavat sään salliessa Suomen aikaa kello 21.20 (miehet) ja 23.45 (naiset). Suomalaisista mukana Canmoressa ovat Kaisa Mäkäräinen, Suvi Minkkinen ja Laura Toivanen.

Lue myös:

Mäkäräisen ammunta ja hiihto tökkivät – "Tunnuttiin olevan aika ulapalla"

Kaisa Mäkäräisellä on edessä raju kisa Kanadassa – Suomen päävalmentaja kertoo, kuinka voi menettää melkein sormen ja silmät jäätyvät: ”Liikutaan sääntöjen rajamailla”

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat