Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, pudotuspelit
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Norja
  • SM-liigan pronssiottelu Tappara - HIFK
  • Sandra Eriksson ja kadonneet tunteet
  • Jääkiekon U18 MM: BLR - FIN
  • Jääkiekon U18 MM, Valko-Venäjä - Suomi
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Jääkiekkoliiton kiire ihmetytti HPK-leirissä – Antti Pennanen aloittaa Nuorten Leijonien päävalmentajana keväällä 2020

Pennanen valmentaa tällä hetkellä SM-liigajoukkue HPK:ta.

jääkiekko
Antti Pennanen
Antti PennanenAOP

Antti Pennanen aloittaa Nuorten Leijonien päävalmentajana toukokuussa 2020. Hän toimii tällä hetkellä A-maajoukkueen apuvalmentajana ja SM-liigaa pelaavan HPK:n päävalmentajana. Pennanen oli mukana Jukka Jalosen valmennustiimissä, kun Nuoret Leijonat voitti maailmanmestaruuden 2016 MM-kotikisoissa.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista jääkiekkoa ja nuoria pelaajia. Turnausvalmentamisen ohella iso osa työstä tapahtuu seurakentällä, mikä motivoi minua suuresti. On myös hienoa päästä täysipainoisesti mukaan kansainvälisen huippukiekon ytimeen, Pennanen totesi Jääkiekkoliiton tiedotteessa.

Ennen Pennasen pestiä Nuorten Leijonien pääkäskijänä toimii Raimo Helminen. Tamperelaisen valmennusjakso on kauden mittainen. Hän aloittaa toukokuussa 2019.

Hämeenlinnassa Pennasen valmennuspestin julkistamiseen suhtauduttiin osin yllättyneinä.

– Tämä on jälleen hieno osoitus siitä, että HPK:sta matkataan kiekkomaailman huipulle edelleen myös valmennuspuolella. Me HPK:ssa tosin ihmettelemme Jääkiekkoliiton kiirettä julkaista sopimus kesken Liiga-kauden, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen totesi seuratiedotteessa.

Lue myös:

Leijonien mollivoittoinen viikonloppu sai iloisen päätöksen: Jukka Jalonen piti näkemästään – "Tämä oli meiltä turnauksen paras peli"

Naisleijonien huippuhyökkääjät säikäyttivät: Tapani ja Karvinen talutettiin ulos kaukalosta, mutta palaavat maajoukkuelääkärin mukaan otteluun

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat