Suora

  • Kuinka nurkkapatriootteja suomenruotsalaiset ovat?
  • Hiihdon MM, Urheilustudio, Seefeld 21.2.
  • Hiihdon MM, sprintin karsinnat
  • Katowice Major CS:GO, The new legends' stage
  • Hiihdon MM, Urheilustudio, Seefeld 21.2.
  • Hiihdon MM, sprinttifinaalit
  • Koripallon MM-karsintaottelu BUL - RUS
  • Penan polku: henkilökuvassa Pentti Salmi

Selkävamma vaivaa aitajuoksija Lotta Haralaa – kävi elämänsä ensimmäisessä leikkauksessa

Aitajuoksija Lotta Harala toipuu parhaillaan selkäleikkauksesta.

yleisurheilu
Lotta Harala 2018
AOP

Aitajuoksija Lotta Harala on käynyt selkäleikkauksessa. 100 metrin aidoissa Suomen kärkinimiin kuuluva Harala, 26, kertoi asiasta Instagram-tilillään.

– Elämäni ensimmäinen leikkaus onnistuneesti takana. Selkäydinkanavasta poistettiin arpimassamöhkäle, joka painoi hermon puristuksiin, Harala kirjoitti.

Harala juoksi viime kaudella 100 metrin aidoissa oman ennätyksensä 13,15. Hän jäi niukasti Suomen EM-joukkueen ulkopuolelle. Berliinin kisoissa 100 metrin aitoja juoksivat suomalaisista Reetta Hurske, Annimari Korte ja Nooralotta Neziri.

View this post on Instagram

Just got out of a succesful surgery!🔪🔪😯😯 Next it’s time for an active period of rehab.💪🏽🤓🤩 I’m very committed to this process while getting myself into the best shape of my life!!!🙌🏽💯🔥❤️ . Elämäni ensimmäinen leikkaus onnistuneesti takana!!🔪🔪🔪 Selkäydinkanavasta poistettiin arpimassamöhkäle, joka painoi hermon puristuksiin. Tästä alkaa vaihe, johon olen erittäin motivoitunut, nimittäin määrätietoinen kuntoutus!!💪🏽💯🔥 Nyt olen kiitollinen, helpottunut ja kieltämättä väsynyt.😇😴 Hiljaisuus asiasta tähän asti, jotta ympärilläni säilyy rauha☺️🙏🏼 Nyt ei enää hermo kiristä, missään sanan merkityksessään!!🤩🥰❤️ . #surgery #operation #athlete #rehab #hurdler #urheilumehilainen #motivation #freshstart

A post shared by Lotta Harala (@lottaharala) on

Lue myös:

Lotta Harala säkenöi somessa, loistaa lehtien kansikuvissa ja houkuttelee isoja sponsoreita – näyttävä pika-aituri teki itsestään brändin, jolle satelee yhteistyötarjouksia

Vähemmän virheitä ja enemmän lepoa, siinä ovat Simo Lipsasen menestyskauden tekijät – "Urheilu on siitä jännää, että aina uskotaan parempaan huomiseen"

Simo Lipsanen loikki halli-SE:n – ennätys parani 14 sentillä

Nooralotta Neziri aitoi voiton Ranskassa - "Uskon edelleen, että olen ennätyskunnossa"

Suomelle neljä lajivoittoa hallimaaottelussa – Sara Kuivisto pinkoi Suomen kautta aikain toiseksi nopeimman ajan

Lotta Harala malttoi levätä, kun keho huusi väsymystä – nyt pika-aituri on päässyt ennätysvauhtiin ja on valmis ensimmäisiin aikuisten arvokisoihinsa: "Kaiken sattuessa kohdalleen 13 sekunnin alitus on mahdollista"

Syömishäiriö oli viedä pika-aiturilta uran ja elämän – tutkijan mukaan suomalaisurheilijoilla on kohtalokkaita harhaluuloja ravinnosta: "Olen törmännyt myös valmentajiin, joiden tiedoissa on selkeitä puutteita"

Suosittelemme

Tuoreimmat