Suora

  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Saksan cupin välieräottelu Werder Bremen - Bayern München
  • Jalkapallon Saksan cup, välieräottelu
  • Jalkapallon Italian cupin välieräottelu Milan - Lazio, kuvailutulkkaus
  • Jalkapallon Italian cupin välierän Milan - Lazio 2. osaottelu
  • Urheiluruutu

Katso Markkasen pari upeaa donkkia – erikoistehtävään valjastettu suomalaistähti sai kehuja: "Lauri ei pelkää ketään"

Bullsin päävalmentaja Jim Boylen ihasteli pelin jälkeen, kuinka ennakkoluulottomasti Lauri Markkanen pelasi itälohkon kärkijoukkuetta vastaan.

NBA
Lauri Markkanen oli Bullsin toiseksi paras pistemies
Lauri Markkanen oli Bullsin toiseksi paras pistemies

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls koki jo 11. perättäisen kotitappionsa koripallon NBA:ssa. Markkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies, kun Chicago taipui Milwaukee Bucksille pistein 99–112.

Markkanen heitti ottelussa 20 pistettä ja poimi 17 levypalloa. Markkanen on nyt ensi kertaa NBA-urallaan tehnyt vähintään 20 pistettä viidessä perättäisessä ottelussa.

Peliaikaa suomalainen sai joukkueessaan eniten, 38 minuuttia. Markkanen upotti 21 pelitilanneheitosta sisään kuusi. Seitsemästä kolmosyrityksestään hän sai sisään vain yhden.

Bullsin päävalmentaja Jim Boylen ihasteli pelin jälkeen, kuinka ennakkoluulottomasti Markkanen pelasi itälohkon kärkijoukkuetta vastaan. Markkanen sai puolustuspäässä vartioida Milwaukeen tähtipelaaja Giannis Antetokounmpoa. 29 pistettä pussittanut kreikkalaistähti oli vierasjoukkueen paras pistemies.

– Lauri on kova kaveri, hän ei pelkää ketään. Itse asiassa hän pyysi, että saa vartioida Giannisia. Lauri vastasi Giannisille voimalla voimaan. Lauri otti tilanteen hyvin haltuun ensimmäisellä neljänneksellä. Lauri nappasi 17 levypalloa. Sekä Lauri että Giannis ovat hyviä pelaajia, Boylen hehkutti Bullsin Twitter-tilillä.

– Lauri oli aggressiivinen ja hyökkäsi korille, Boylen kehui.

Markkanen teki ottelussa muun muassa pari upeaa donkkia. Klikkaa jutun kuvaa ja katso Markkasen ottelun parhaat palat. (Kuvalähde: Ruutu+)

Lue myös:

Lauri Markkanen puhkaisi 20 pisteen rajan jo viidennessä perättäisessä ottelussa, Bullsille jälleen kotitappio

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat