Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Ruotsalaislehti: Juhamatti Aaltonen on palaamassa Pelicansiin – lahtelaisseuran arvoituksellinen twiitti lisää vettä huhumyllyyn

Juhamatti Aaltosen kausi Ruotsin liigassa ei ole sujunut odotusten mukaisesti.

urheilu
Juhamatti Aaltonen
Juhamatti AaltonenAOP

Hyökkääjä Juhamatti Aaltonen on palaamassa jääkiekon SM-liigaan ja Pelicansin riveihin. Asiasta kertoo ruotsalaislehti Expressen (siirryt toiseen palveluun).

Aaltonen, 33, on pelannut kuluvan kauden Ruotsin liigan Skellefteåssa, mutta ei ole pystynyt vastaamaan odotuksiin. Suomalainen on tehtaillut vain yhdeksän tehopistettä 35 ottelussa.

Siirtohuhut yltyivät, kun Aaltosta ei nimetty Skellefteån kokoonpanoon tiistain vierasotteluun HV71:tä vastaan. Skellefteån urheilutoimenjohtaja Mikael Lindgren ei suostunut kommentoimaan asiaa Expressenille. Aaltosen sopimus Skellefteån kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Kärpistä maailmalle lähtenyt Aaltonen on pelannut Pelicansissa aiemmin kaudella 2009–10. SM-liigassa hän on edustanut Kärppien ja Pelicansin lisäksi Jokereita ja HIFK:ta.

Aaltonen oli osa Suomen maailmanmestaruuden vuonna 2011 voittanutta joukkuetta. Hän oli voittamassa olympiapronssia Sotshissa vuonna 2014.

Pelicans tiedotti aiemmin tiistaina, että tshekkihyökkääjä Hynek Zohorna joutuu usean viikon mittaiselle sairaslomalle. Lahtelaisseuran Twitter-tilillä maanantaina julkaistu arvoituksellinen kuva kielii siitä, että lahtelaisryhmä on saamassa vahvistusta hyökkäykseensä.

Lue myös:

Venäjän turnauksessa loukkaantunut Pelicans-hyökkääjä Zohorna sivussa viikkoja

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat