Suora

  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Norja
  • Jääkiekon U18 MM: CAN - FIN
  • Jääkiekon U18 MM, Kanada - Suomi
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Sara Kuivisto ennätysvauhdissa 1 500 metrillä – EM-halliraja alittui kirkkaasti

Kuivisto oli Ostravan kovatasoisessa kilpailussa yhdeksäs.

yleisurheilu
Sara Kuivisto
AOP

Sara Kuivisto rikkoi yleisurheilun halli-EM-kilpailujen 1 500 metrin tulosrajan tiistaina Tshekin Ostravassa. Hän juoksi ajan 4.14,99, mikä on myös naisen oma ennätys.

Glasgow'ssa maaliskuussa järjestettävien EM-kisojen tulosraja on 4.18,00. Kuivisto nousi juoksullaan viidenneksi kaikkien aikojen kotimaan hallitilastossa. Ostravan kovatasoisessa kilpailussa aika riitti yhdeksänteen sijaan.

– Ihan ok juoksu, vaikka oli vähän työlästä. Alkuvauhti oli kauden ensimmäiseksi kunnon 1 500 metrin kilpailuksi vähän turhan kova, Kuivisto sanoi tiedotteessa.

Kuivisto on aiemmin alittanut EM-hallirajan myös 800 metrin matkalla.

Suomen ja Tshekin kaksoiskansalainen Kristiina Mäki oli kilpailun kuudes talven kotimaisella kärkituloksella 4.12,18. Mäki edustaa kansainvälisissä kisoissa Tshekkiä, mutta kotimaan kilpailuissa Lahden Ahkeraa.

Lue myös:

Selkävamma vaivaa aitajuoksija Lotta Haralaa – kävi elämänsä ensimmäisessä leikkauksessa

Vähemmän virheitä ja enemmän lepoa, siinä ovat Simo Lipsasen menestyskauden tekijät – "Urheilu on siitä jännää, että aina uskotaan parempaan huomiseen"

Kolmiloikkaaja Simo Lipsanen teki Suomen uuden halliennätyksen

Lähteet: SUL:n tiedote

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat