Suora

  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 19.7.
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Vanha ja tuleva tähti vaikeuksissa Ruotsin MM-rallissa – katso tästä, miten Rovanperä ja Grönholm jäivät jumiin lumipenkkoihin

Marcus Grönholm ja Kalle Rovanperä saivat aamupäivän toisella erikoiskokeella apua yleisöltä, jotta he pääsivät jatkamaan matkaa.

Rallin MM-sarja
Kalle Rovanperä.

Ruotsin MM-rallin perjantaiaamupäivä oli huono niin vanhalle mestarille Marcus Grönholmille kuin tulevalle tähdelle Kalle Rovanperällekin. Grönholm pyörähti aamun ensimmäisellä erikoiskokeella, ja EK3:lla hän juuttui lumipenkkaan juuri ennen maalia. Katsojat auttoivat "Bossen" takaisin tielle.

Lopullisesti 51-vuotiaan Grönholmin surkean aamupäivän täydensi ulos ajo päivän kolmannella erikoiskokeella, ja hän ei enää jatka rallia ainakaan perjantain aikana.

WRC2 Pro -luokassa ajava Skodan Kalle Rovanperä oli myös ongelmissa EK3:lla. Hänen autonsa haukkasi lumipenkkaan, ja Skoda pyörähti vauhdikkaasti hankeen jumiin. Myös Rovanperän tapauksessa katsojat auttoivat auton tielle.

Rovanperän ulosajon voi katsoa pääkuvan videota klikkaamalla.

Lue myös:

"Oijoijoi, tuo ei ollut hauskaa" – katso Grönholmin vauhdikkaat pyörähtelyt perjantain avauserikoiskokeella

Teemu Suninen johtaa Ruotsin MM-rallia perjantain jälkeen – katso tästä värikkään rallipäivän puhuttavimmat tapahtumat ja videot

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat