Suora

  • Thaikureita ja urheilujohtamista

Vanha ja tuleva tähti vaikeuksissa Ruotsin MM-rallissa – katso tästä, miten Rovanperä ja Grönholm jäivät jumiin lumipenkkoihin

Marcus Grönholm ja Kalle Rovanperä saivat aamupäivän toisella erikoiskokeella apua yleisöltä, jotta he pääsivät jatkamaan matkaa.

Rallin MM-sarja
Kalle Rovanperä.

Ruotsin MM-rallin perjantaiaamupäivä oli huono niin vanhalle mestarille Marcus Grönholmille kuin tulevalle tähdelle Kalle Rovanperällekin. Grönholm pyörähti aamun ensimmäisellä erikoiskokeella, ja EK3:lla hän juuttui lumipenkkaan juuri ennen maalia. Katsojat auttoivat "Bossen" takaisin tielle.

Lopullisesti 51-vuotiaan Grönholmin surkean aamupäivän täydensi ulos ajo päivän kolmannella erikoiskokeella, ja hän ei enää jatka rallia ainakaan perjantain aikana.

WRC2 Pro -luokassa ajava Skodan Kalle Rovanperä oli myös ongelmissa EK3:lla. Hänen autonsa haukkasi lumipenkkaan, ja Skoda pyörähti vauhdikkaasti hankeen jumiin. Myös Rovanperän tapauksessa katsojat auttoivat auton tielle.

Rovanperän ulosajon voi katsoa pääkuvan videota klikkaamalla.

Lue myös:

"Oijoijoi, tuo ei ollut hauskaa" – katso Grönholmin vauhdikkaat pyörähtelyt perjantain avauserikoiskokeella

Teemu Suninen johtaa Ruotsin MM-rallia perjantain jälkeen – katso tästä värikkään rallipäivän puhuttavimmat tapahtumat ja videot

Suosittelemme

Tuoreimmat