Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Meneekö rallijargon yli ymmärryksen? Ei hätää, sillä "Ralli-Mitäh?!" etsii sinulle vastauksen – ensimmäinen vastaaja on tietenkin Tommi Mäkinen!

Lähetä oma askarruttava kysymyksesi Urheilustudion WhatsApp-numeroon 044 421 4530. Vastauksia kerrotaan niin Yle Urheilun rallilähetyksissä kuin Urheilustudiossakin.

Rallin MM-sarja
Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen Ruotsin rallissa 2019.
Tommi Mäkinen vastaa katsojien esittämään kysymykseen, joka koskee Toyotan jousitusta. Oman kysymyksesi voit lähettää Urheilustudion WhatsApp-numeroon.

Yle Urheilu seuraa tiiviisti kaikissa kanavissa rallin MM-sarjaa. Kuskien, asiantuntijoiden ja selostajien suusta kuulee termejä, jos jonkinlaisia.

Kaikkia näitä ei varmasti se intohimoisinkaan ralliniilo tiedä, mutta ei hätää – "Ralli-Mitäh?!" on olemassa tätä varten. Lähetä kysymyksesi, niin etsimme sinulle vastauksen.

Lähetä kysymyksesi vain Urheilustudion WhatsApp-numeroon 044 421 4530, ja voit saada vastauksen jo seuraavassa lähetyksessä.

Ensimmäiseen katsojakysymykseen vastauksen antaa tietenkin itseoikeutetusti Toyotan tallipäällikkö ja nelinkertainen maailmanmestari Tommi Mäkinen.

Mikä tuo kysymys ja vastaus onkaan? Se selviää kuvaa klikkaamalla aukeavalta videolta.

Lue myös:

Nyt on eleganttia tyyliä – Esapekka Lapin uudet ajolasit herättävät hilpeyttä: "Ideahan on se, että näyttää idiootilta"

Teemu Suninen johtaa Ruotsin MM-rallia perjantain jälkeen – katso tästä värikkään rallipäivän puhuttavimmat tapahtumat ja videot

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat