Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JPN - ENG
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SCO - ARG
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Näitä loikkia kelpaa katsella! Autot saivat jälleen kyytiä Ruotsin MM-rallin legendaarisessa hyppyrissä

Ruotsin MM-rallin 11. erikoiskoe Vargåsen tarjosi taas komeita pomppuja Colin's Crest -hyppyristä.

Rallin MM-sarja
Teemu Suninen.

Rallin MM-sarjan legendaarisimpiin hyppyreihin kuuluva Colin's Crest Vargåsenin erikoiskokeella tarjosi taas kuljettajille mahdollisuuden komeisiin hyppyihin. Hyppyristä on viime vuosina loikittu parhaimmillaan yli 40 metrin siivuja, mutta esimerkiksi Marcus Grönholm otti tyylilleen uskollisena hypyn rauhallisesti.

Yle Urheilun asiantuntija Jarmo Lehtinen sanoo, että paikka on brändätty erinomaisesti.

– Se ei sinänsä eroa muista isoista hypyistä, mutta se on saanut legendaarisen maineen. Siellä on paljon yleisöä, telttoja ja tuhansia ihmisiä. Ensin ajellaan yli 10 kilometriä metsässä, ja sitten on kuin tulisi stadionille.

Tämänkertaista satoa ensimmäiseltä ajokerralta voi katsoa videolta oheista kuvaa klikkaamalla. Vargåsenin pätkä ajetaan uudestaan iltapäivällä, ja suora lähetys starttaa TV1:ssä kello 16.

Lue myös:

Ott Tänak täysin omaa luokkaansa, Lappi nousi komeasti jakamaan kakkospaikkaa – katso tästä Ruotsin MM-rallin puhuttavimmat tapahtumat ja videot

Voi turkanen! Tähän lumipenkkalipsautukseen karisivat Teemu Sunisen voittohaaveet Ruotsin MM-rallissa

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat