Suora

  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix

Kaisa Mäkäräinen taisteli palkintokorokkeelle vaikean alun jälkeen! Suomalaistähti ei ollut saada asetta selkään

Kaisa Mäkäräinen oli kolmas Soldier Hollow'n takaa-ajossa.

ampumahiihto
Kaisa Mäkäräinen nousi palkintokorokeelle
Kaisa Mäkäräinen nousi palkintokorokeelle

Kaisa Mäkäräinen nappasi ampumahiihdon maailmancupissa toisen palkintokorokesijansa peräkkäin, kun hän oli kolmas Yhdysvaltojen Soldier Hollow’n takaa-ajossa. Kisan voiton vei Saksan Denise Herrman. Saksan juhlat täydensi Franziska Hildebrand.

Mäkäräinen lähti ladulle toisena 11,5 sekuntia Norjan Marte Olsbu Röiselandia perässä.

Ensimmäisellä ampumapaikalla makuulla Mäkäräisellä oli vaikeaa, kun hän ampui kaksi ohilaukausta. Lisäksi Mäkäräinen ei ollut saada asetta selkään. Mäkäräinen putosi yhdeksänneksi.

Toisella makuupaikalla Mäkäräinen kuitenkin kasasi itsensä. Hän ampui puhtaasti. Silläkin kertaa lähtö ammuntapaikalla oli vaikeaa, kun sauva oli jäädä jumiin. Silti Mäkäräinen nousi kuudenneksi.

Ensimmäisellä pystypaikalla Mäkäräinen ampui yhden ohilaukauksen, mutta toisella pystypaikalla Mäkäräinen oli jälleen rautaa. Tuloksena olivat nollat. Mäkäräinen pääsi ladulle kolmantena ja piti paikkansa maaliin saakka. Mäkäräinen jäi voittajasta Herrmannista 16,5 sekuntia. Hän jätti neljänneksi sijoittuneen Röiselandin 10,5 sekunnin päähän.

Muista suomalaisista Suvi Minkkinen sivusi uransa parasta sijoitustaan ollen 50:s. Laura Toivanen ohitettiin kierroksella.

Mäkäräinen nousi kahdella onnistuneella Yhdysvaltojen kisalla maailmancupin kokonaiskilpailussa viidenneksi ohi Slovakian Paulina Fialkovan. Myös maailmancupin kärkinimi vaihtui. Päivän kisan kuudes, Italian Lisa Vittozzi, nousi ykköseksi ohi Dorothea Wiererin.

Wierer ampui lauantaina peräti kahdeksan ohilaukausta ja oli 20:s. Mäkäräisellä on 545 pistettä. Vittozzi on ottanut 713 pistettä, kun Wiererillä on 706 pistettä.

Kilpailu oli naisten viimeinen henkilökohtainen mittelö maailmancupissa ennen vajaan kolmen viikon päästä alkavia MM-kisoja Ruotsin Östersundissa.

Katso kooste kisasta jutun kuvaa klikkaamalla!

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue lisää:

Kaisa Mäkäräisellä on tänään MM-kenraali ainutlaatuisessa paikassa – asiantuntija toivoo malttia

Kaisa Mäkäräinen vastoinkäymisten jälkeen palkintokorokkeelle – "Ailahtelua on ollut älyttömän paljon, ei auta kun sietää sitä"

Kaisa Mäkäräinen pelasti katastrofimaisen Pohjois-Amerikan kiertueensa: ”Tämä oli superpäivä!”

Kaisa Mäkäräiseltä huima onnistuminen! Suomalaistähti kamppaili tiukasti voitosta 46 tunnin matkan jälkeen – toimitsija joutui ottamaan sukset pois jalasta

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat