Suora

  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Fanit raivostuivat, kun Pukki ei päässyt vetämään rankkaria – Norwich-luotsi otti valinnan piikkiinsä ja kehui suomalaista vuolaasti

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke sanoi, että häntä houkutti laittaa Teemu Pukki vetämään tämän hankkiman rangaistuspotkun.

jalkapallo
Teemu Pukki, Norwich
Teemu PukkiStephen Pond/Stringer/Getty Images

Jalkapallon Mestaruusliigassa Teemu Pukki oli jälleen hurjassa vireessä. Pukki tykitti kaksi maalia ja syötti yhden Norwichin 4–0-voitossa.

Enempäänkin olisi ollut mahdollisuus. Pukki nimittäin hankki toisella puoliajalla rangaistuspotkun joukkueelleen, mutta pallon taakse asettui Kenny McLean.

Tästä episodista Norwich-fanit kommentoivat raivokkaasti Twitterissä, varsinkin kun McLean ei onnistunut yrityksessään. Pukki sen sijaan oli ollut ottelussa tulikuuma.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke otti tilanteen piikkiinsä Norwichin otteluista raportoivan The Pink Unin haastattelussa (siirryt toiseen palveluun).

– Voitte syyttää siitä tilanteesta minua. Olin päättänyt, että Kenny vetää rankkarin. Hän on aiemmin onnistunut jokaisesta 15 rankkariyrityksestään Skotlannissa, Farke sanoi ja viittasi McLeanin aiempiin kausiin skottiseura Aberdeen FC:n riveissä.

Farke sanoi, että Pukki on myös hyvä valinta rankkareihin.

– Minua houkutti huutaa kentälle, että Teemun pitäisi ottaa rankkari, kun hän oli tehnyt jo kaksi maalia. Se olisi kuitenkin vienyt Kennyltä itseluottamuksen, jos Pukki olisi vienyt häneltä pallon pois.

Norwichin Twitter-tilillä (siirryt toiseen palveluun) Farke jakoi auliisti tunnustusta Pukille.

– Teemu on meille todella tärkeä maaliensa ansiosta, mutta hänen muu työnsäkin joukkueen eteen on ratkaisevaa. Hänen syöttönsä tänään oli upea.

Pukki on tehnyt tällä kaudella jo 23 sarjamaalia Norwichille.

Lue myös:

Uskomattomalle maalihimolle ei näy loppua – Teemu Pukki yksin Mestaruussarjan maalipörssin kärjessä!

Teemu Pukin tie nautiskelijasta ja fanien sylkykupista sensaatiomaiseen maalivireeseen – Mikael Forssell: "Teemu pelaa ensi kaudella Valioliigaa, olen siitä satavarma"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat