Suora

  • Elävä arkisto esittää

Kerttu Niskanen yllättyi voitostaan Seefeldin MM-kenraalissa – katso hulvaton reaktio maalissa

Kerttu Niskanen ei ollut tietoinen komeasta hiihdostaan ennen kuin vasta maalissa.

hiihto
Kerttu Niskanen yllättyi täysin kärkipaikasta – katso hulvaton reaktio
Kerttu Niskanen yllättyi täysin kärkipaikasta – katso hulvaton reaktio

Kerttu Niskanen hiihti nousujohteisesti viimeisen kisansa ennen Seefeldin MM-kisoja. Niskanen otti kärkipaikan haltuun maaliin tullessaan 10 kilometrin perinteisellä. Hän piti sen myös kisan loppun asti.

Se ei ollut kuitenkaan suomalaiselle selvää. Niskanen kysyikin maalissa, monentena tuli maaliin. Kun vastauksesi tuli ensimmäinen, Niskaselta nähtiin hauskan ytimekäs reaktio.

– Aha, Niskanen sanoi hieman hämmentyneen kuuloisena.

Niskasella on ennen päivän kisaa yksi maailmancupin kisan voitto: Lenzerheidesta vuodelta 2014.

Niskasen voitto oli suuri yllätys, sillä hän kärsi suurista vaikeuksista alkukaudella. Sveitsin Nadine Fähndrich jäi toiseksi kolmella sekunnilla. Natalia Neprjajeva oli kolmas jääden 12,6 sekuntia. Myös Anne Kylllönen onnistui ja oli 10:s.

– Olen todella iloinen kaikkien vaikeuksien jälkeen. Olen taas mukana pelissä. Olen enemmän kuin iloinen, Niskanen iloitsi kisajärjestäjien haastattelussa.

– Muutama viikko sitten ajattelin, että Seefeldin MM-kisat ovat liian kaukana. Olin väsynyt ja jouduin pitämään taukoa. Oli vaikea katsella telkkarista muita.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue lisää:

Kerttu Niskanen ällistyi nousustaan maailmancup-kisan voittajaksi – takana valtavia pettymyksiä: "Olen ollut niin pahassa montussa"

Superyllätys! Kerttu Niskanen ylsi upeaan voittoon MM-kenraalissa

Maastohiihtojoukkueen tavoite Seefeldistä on 4–5 mitalia – Niskaset ja Kyllönen hakevat vielä vauhtia maailmancupista Cognessa

Leikkauspöydällä syksyllä maannut hiihtäjä on yllättäen valintaspekulaatioiden kuumimpia nimiä – Suomi kasasi joukkueet nuorten lupausten ja alavireisten tähtien varaan ja se toimi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat