Suora

  • StarCraft 2: talviturnaus
  • Neliottelu
  • Suomen vahvimman miehen raju tarina: Mika Törrö vaihtoi huumeet, viinan ja vankilan puntteihin - nyt äiti voi nukkua yönsä rauhassa
  • Urheiluruutu

Taitoluistelun MM-joukkue Japaniin valittu – Viveca Lindfors joukkueen kärkinimi

Suomi on edustettuna kolmessa lajissa taitoluistelun MM-kilpailuissa maaliskuussa.

urheilu
Viveca Lindfors
Viveca Lindfors.EPA

Suomen joukkue taitoluistelun maailmanmestaruuskilpailuihin on valittu. 18.-24. maaliskuuta Saitamassa Japanissa kilpailtaviin MM-kisoihin lähtee Suomesta neljä edustajaa.

EM-pronssia ennätyksellään 194,40 tammikuussa luistellut Viveca Lindfors johtaa kotimaista pisterankingiä naisissa. Hänen kauden parhaansa on Suomen ykköstulos. Naisten kilpailussa ovat varalla Emmi Peltonen ja Jenni Saarinen.

Miesten kilpailussa Suomea edustaa Valtter Virtanen, joka on ylittänyt Kansainvälisen Taitoluisteluliiton teknisten pisteiden minimirajan ja ottanut MM-paikan jo viime kaudella.

Jäätanssissa Juulia Turkkila – Matthias Versluis on ainoa pisterajan ylittänyt suomalaispari kauden parhailla pisteillään 172,70.

Pariluistelussa ei ole suomalaisedustusta.

Lue myös:

Tuore EM-pronssimitalisti Viveca Lindfors haluaa loistaa myös MM-jäällä – "Tavoitteet asetettu korkealle"

Entinen olympialuistelija ilahtui: Viveca Lindforsin taiteellinen puoli pääsi oikeuksiinsa EM-vapaaohjelmassa – "Hän on siinäkin oikealla tiellä"

Fanijoukon kannustus ja EM-pronssin tuoma tunnetila ajavat 19-vuotiasta Viveca Lindforsia eteenpäin – "Haluan olla kirkkaimmilla mitaleilla"

Lähteet: Taitoluisteluliitto

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat