Suora

  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 19.7.
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Urakkamies Vettelille nopein kierrosaika – Räikkönen viidenneksi paras

Ferrarin saksalaiskuljettaja Sebastian Vettel urakoi 169 kierrosta, kun formula ykkösten talvitestit käynnistyivät Espanjan Barcelonassa.

urheilu
Kimi Räikkönen
Kimi RäikkönenAOP

Ferrarin saksalaiskuljettaja Sebastian Vettel vastasi myös ensimmäisen testipäivän nopeimmasta kierrosajasta. Hän kiidätti Ferrarinsa nopeimmillaan kierrosaikaan 1.18,161.

Kolme muutakin kuljettajaa summasivat kolmenumeroiset kierrosluvut. Red Bullin Max Verstappen ajoi 128, McLarenin Carlos Sainz junior 119 ja Alfa Romeon Kimi Räikkönen 114 kierrosta.

Räikkösen päivä alkoi ulosajolla, kun suomalainen kiepsautti auton hietikolle. Räikkönen urakoi aamusessiossa 46 ja iltapäiväsessiossa 68 kierrosta. Aamupäivällä Räikkönen ajoi parhaimmillaan ajan 1.20,160 ja iltapäivällä 1.19,462, joka oli päivän viidenneksi nopein Vettelin, Sainzin, Haasin Roman Grosjeanin ja Verstappenin jälkeen.

Valtteri Bottas ajoi aamupäivällä 69 kierrosta ja oli päivän kahdeksanneksi nopein. Iltapäivällä Mercedeksen kuljettajista vain Lewis Hamilton kävi radalla. Hamilton jäi kierrosajoissa Bottaksen taakse yhdeksänneksi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat