Suora

  • Digitaalisen rallicrossin MM-sarja 2020: 1. osakilpailu, Hell RX

Puljujärvi vähäsanaisena vammastaan – Oilers hakee vielä toisen spesialistin lausuntoa tilanteeseen

Jesse Puljujärven kausi saattaa päättyä leikkauspöydälle.

NHL
Jesse Puljujärvi
Jesse Puljujärvi.Drew Hallowell / Getty Images

TORONTO. Jesse Puljujärven vähintäänkin värikäs kausi sai jälleen perjantaina uuden käänteen. Suomalaislaiturin seura Edmonton Oilers nimittäin ilmoitti virkaa tekevän GM:n Keith Gretzkyn suulla, että aiemmin loukkaantuneiden listalle siirretyn Puljujärven alavartalovammaan haetaan toista lausuntoa.

Puljujärven piti kanadalaisen Sportnetin tietojen mukaan siirtyä aiemmin viikolla AHL-joukkue Bakersfieldin riveihin, mutta viimeisimmän käänteen jälkeen siirto on isketty jäihin. Puljujärvi pysyy loukkaantuneiden listalla, kunnes toinen spesialisti on antanut suomalaispelaajan vammasta lausunnon. Tämän jälkeen tehdään päätös siitä, vaatiiko vamma leikkaushoitoa.

Gretzkyn mukaan leikkaushoito tarkoittaisi todennäköisesti Puljujärven kauden päättymistä.

– Tällainen on ikävä tilanne, olen edelleen loukkaantuneiden listalla. En kuitenkaan halua kauheasti vielä tässä vaiheessa puhua vammasta. Saamme toisen lausunnon ensi viikolla, Puljujärvi kommentoi lyhyesti Yle Urheilulle.

Vaikka Puljujärvi pystyisikin pelaamaan vielä tällä kaudella, toisen lausunnon kanssa tulee kiire. Mikäli Puljujärvi ei ole tiistaina – maanantain NHL:n siirtotakarajan jälkeen – AHL-joukkue Bakersfieldin kokoonpanossa, tämä ei voi edustaa joukkuetta kevään pudotuspeleissä.

Viisitoista peliä putkeen voittanut Bakersfield on farmiliigan läntisen konferenssin toiseksi paras joukkue tällä hetkellä.

NHL:ssä Puljujärvellä on ollut kuluvalla kaudella suuria vaikeuksia. Pienessä roolissa pelannut ja ajoittain kokoonpanon ulkopuolellekin ajautunut suomalainen ei ole löytänyt joukkueesta omaa paikkaansa. Pelaamassaan 46 ottelussa Puljujärvi on kirjannut tehoikseen vaatimattomat neljä maalia ja yhdeksän pistettä.

Siirtohuhujen kohteenakin olleen Puljujärven kolmevuotinen tulokassopimus päättyy tulevana kesänä.

Lue myös:

Jesse Puljujärvi asetettiin loukkaantuneiden listalle

Kauppaako Edmonton Oilers Jesse Puljujärven? Vaikeuksissa olevan suomalaishyökkääjän agentti kommentoi tuoreimpia huhuja: "Tällainen voisi olla mahdollista"

NHL:n siirtotakaraja lähestyy – nämä suomalaiset saattavat joutua kaupatuksi

Kommentti: Edmonton tarvitsee kovaa rakkautta

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat