Hurrikaani-Loimaan voittoputki jatkui Perungan Poikien salissa – Etta varmisti nelospaikan

Lentopallon Mestaruusliigassa Hurrikaani-Loimaan hirmumeno jatkui.

Lentopallon Mestaruusliiga
Antti Ropponen
Antti Ropponen teki Hurrikaanille 32 pistettä.AOP

Hurrikaani-Loimaa otti sunnuntaina 11. peräkkäisen voittonsa lentopallon Mestaruusliigassa, kun Jussi Heinon valmentama joukkue kaatoi Rovaniemellä Perungan Pojat 3–2. Antti Ropponen teki Hurrikaanille peräti 32 pistettä. Yleispelaajista Tomi Rumpunen teki 16 ja Kasimir Vuorinen 14 pistettä.

Myös keskitorjujana pitkästä aikaa pelannut Tapio Toiviainen oli pirteä, kovalla hyökkäysprosentilla kertyi 11 pistettä.

– Tällä kokoonpanolla ei ihan hetkeen ollut pelattu, mutta kierrätystä pitää tehdä otteluruuhkassa. Ottelu oli tasainen kuten numeroistakin näkee, Heino sanoi.

Peetu Mäkinen teki PerPolle 18 ja toinen yleispelaaja Janne Marttila 16 pistettä.

Ducks kaatoi Raision Loimun

Paineettomasti pelaava Vantaan Ducks vastasi sunnuntain yllätyksestä voitettuaan Raisiossa Loimun 3–1. Leo Jack teki 19 pistettä vieraille.

– Jack on piristynyt, meidän kannaltamme muutamaa kuukautta liian myöhään, jos ajattelee pudotuspelejä. Meillä oli tänään teemana pelata laatupeli ja onnistuimme, vaikka kokoonpano oli vähän erikoinen, sanoi Ducksin valmentaja Ismo Tuominen.

Kalle Kattelus teki vieraille 13 pistettä ja hakkuriksi avauserän jälkeen tullut Antti Vallin 10.

– Reynaldo oli kipeä, mutta halusi kentälle ja se oli virhe. Hyökkäysprosentti oli hyvä, mutta olemus ei, Tuominen lisäsi.

Pablo Guzman oli 13 pisteellä Loimun tehokkain. Loimun todennäköinen sijoitus on viides, mutta Akaa-Volley saattaa nousta vielä ohi.

Etta varmisti nelossijan

Oulun Etta kaatoi VaLePan kotisalissaan 3–0 ja varmisti voitolla runkosarjan neljännen sijan. Se kohtaa puolivälierissä todennäköisesti Raision Loimun.

Etenkin Ettan syöttö oli monta pykälää parempaa kuin vierasjoukkueella. Etta voitti ässäsyötöt 8–1 eikä virheitäkään tullut kuin yksi vieraita enemmän.

Joonas Jokela oli Ettan tehokkain 21 pisteellä. Ottelussa 14 pistettä koonnut Antti Ronkainen syötti neljä ässää.

– Saimme hyvällä syötöllä VaLePan raiteiltaan. Sitten tukittiin nelospaikka. Hakkuripelissä oli suurin ero, meillä Jokela teki 21 pistettä ja tehosaldo oli +17, heidän hakkurinsa teki kuusi pistettä, sanoi Ettan valmentaja Olli Kuoksa.

Erik Sundberg teki VaLePalle 10 pistettä päästen ainoana kaksinumeroiseen saldoon.

Lue myös:

Sammelvuota ei ole vielä valittu Venäjän maajoukkuevalmentajaksi – liitossa on varauduttu sopimusneuvotteluihin: "Huolehdimme siitä, ettei Suomen miesten lentopallomaajoukkue kärsi"

Ria Novosti: Suomen lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Sammelvuo siirtyy valmentamaan Venäjää

Hurrikaani-Loimaa kaatoi lentopalloliigan kärkiottelussa Savo Volleyn – "Teimme vähemmän virheitä kuin vastustaja"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat