1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Hiihdon MM 2019

Naiset säntäävät viestiin ja yhdistetyn miehet hakevat menestystä – katso tästä päivän lähetystiedot ja suomalaiset

Lähetys Seefeldin MM-kisoista alkaa torstaina TV2:ssa ja Areenassa kello 11.45 ja Puheella kello 11.55.

Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Kisalähetykset Areenassa, TV2:ssa ja Puheella 20.2.–3.3.

Seefeldin MM-kisojen seitsemäntenä kilpailupäivänä jännitys alkaa jo aikaisin, kun yhdistetyn miehet hyppäävät mäkeä jo kello 12. Kadoksissa ollutta mäkikuntoaan lähtevät hakemaan Ilkka Herola, Eero Hirvonen, Leevi Mutru ja Arttu Mäkiaho. Hiihtämään miehet pääsevät kello 16.15.

Hiihtoladulla nähdään tänään naisten viesti, jossa Suomelle lisää mitaleja lähtevät haalimaan Laura Mononen, Krista Pärmäkoski, Riitta-Liisa Roponen ja Eveliina Piippo. Siitä lähetys alkaa kello 13.55.

Torstain MM-ohjelma ja suomalaiset

TV2, Areena ja Puhe

11.55 Yhdistetty, mäkiosuus, HS 109 Arttu Mäkiaho Leevi Mutru Eero Hirvonen Ilkka Herola

13.55 Hiihto, naisten viesti, 4x5 km Laura Mononen Krista Pärmäkoski Riitta-Liisa Roponen Eveliina Piippo

16.10 Yhdistetty, hiihto-osuus, 10 km

17.25 Mäkihyppy, karsinta/M, HS 109 Jarkko Määttä Andreas Alamommo Eetu Nousiainen Antti Aalto

18.45 TV2 / kooste

19.25 Mitalijuhla

Lue myös:

Välipäivät eivät tuoneet ihmeparannusta yhdistetyn miesten mäkikuntoon – "Eeron jos saisi hymyilemään, niin saataisiin viisi metriä hyppyyn lisää"

Asiantuntija kertoo: näin naisten viesti etenee – tässä on Suomen mitalisauma

Hiihtofanit olivat täysin eri mieltä kuin Ylen asiantuntijat ja Suomen päävalmentaja – tässä on lukijoiden valinta naisten viestijoukkueeksi

Yhdistetyn miehet etsivät hyppytuskaan treenimäkeä välipäiville – "Välillä pieniä juttuja saatiin toimimaan, mutta ne hävisivät aina"

Yhdistetyn mäkivalmentajalta rehellinen vuodatus: "Jos ei olisi hyviä hyppyjä alla tänä talvena, niin pakkaisin kassini tänään ja lähtisin Bahamalle, perkele"

Päävalmentajan kommentista voi päätellä naisten viestin perinteisen hiihtäjät – tavoitteena on olla kahden osuuden jälkeen Ruotsin ja Norjan kanssa karussa

Piippo ei ota turhia paineita ensimmäisestä arvokisaviestistään – "Yritän miettiä, että olemme menossa Hopeasompa-viestiin"

Arvokisojen ensikertalainen joutuu kovaan paikkaan – naisten viestijoukkue julkistettiin, Eveliina Piippo syrjäyttää Kerttu Niskasen