Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Lentopallon EM: Ranska - Serbia
  • Rallin MM, Saksa, kisakooste

Sensaatiomainen tappio Mestarien liigassa avasi Real Madrid -pelaajien kielenkannat: "En ole koskaan kokenut tällaista tuskaa"

Hallitseva mestari Real Madrid jäi neljännesvälierävaiheeseen jalkapallon Mestarien liigassa.

urheilu
Carvajal Tadic
Dani Carvajal (vas.) oli pulassa Dusan Tadicin nousujen kanssa.AOP

Tiistai-illan Mestarien liiga -ottelu tarjosi karvasta kalkkia Real Madridille ja sen kannattajille. Hallitseva mestari ja kolme peräkkäistä kertaa vuosina 2016–18 jalkapallon kovimman seuratasoisen kilpailun voittajaksi selviytynyt Real Madrid kärsi nöyryyttävän tappion Ajaxille neljännesvälierävaiheessa.

Espanjalaisseura otti 2–1-vierasvoiton Ajaxista ensimmäisessä osaottelussa, mutta hävisi tiistain jälkimmäisessä osassa peräti 1–4. Yhteistuloksella 5–3 amsterdamilainen Ajax marssi puolivälieriin. Se avasi espanjalaisten kielenkannat.

– Meillä on ollut paska kausi, Real-puolustaja Dani Carvajal kommentoi espanjalaislehti Marcan (siirryt toiseen palveluun) mukaan.

– Meillä on nuori joukkue, mutta kehitykseen olisi valtavasti varaa. Asia pitää hyväksyä eikä paeta tosiasioita, hän jatkoi.

Ajax-ottelun alla Real Madridilla oli muutenkin vaikeaa. Arkkivihollinen Barcelona kukisti sen neljän päivän sisällä kahdesti: ensin Real hävisi Espanjan cupin kaksiosaisessa välierävaiheessa Barcelonalle yhteismaalein 1–4 (1–1) ja vielä kolme päivää myöhemmin La Ligassa 0–1.

– Yhdessä viikossa hävisimme kaiken. En usko, että olen koskaan kokenut tällaista tuskaa, Carvajal summasi.

Kaikki Sergio Ramosin poissaoloa kaikuvassa Real-puolustuksessa eivät olleet yhtä lailla maansa myyneitä kuin Carvajal. 29-vuotias Nacho Fernandez uskoo vaikeasta kaudesta huolimatta, että joukkueella on kykyä voittaa mestaruuksia.

– Kyse ei ole pelkästään tästä illasta, koko kausi on ollut raskas. On silti tärkeää pysyä vahvana ja käyttäytyä kypsästi, puolustaja vakuutti Marcalle (siirryt toiseen palveluun).

Puolustus olisi kuitenkin kaivannut kapteeniaan Sergio Ramosia. Ramos otti tarkoituksellisen toisen varoituksen neljännesvälierän ensimmäisessä osaottelussa, jotta voisi valmistautua puolivälieräotteluun. Madridin päävalmentajalla Santiago Solarilla oli ikävä kapteeniaan.

– Ottamatta mitään pois muilta pelaajiltamme, totta kai kaipasimme kapteeniamme, Solari kertoi.

Solari on Realin päävalmentajana ensimmäistä kautta, eikä erohuhuiltakaan ole vältytty. Tappion hetkellä Solari kuitenkin toivoo joukkueeltaan ja muilta rauhaa.

– Madrid palaa aina vahvempana, hän vakuutti.

Lue myös:

Uskomaton Ajax nöyryytti Real Madridia – Solarin painajainen jatkui, potkut entistä lähempänä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat