Edis Tatlin vastustaja aloitti heti uhoamisen: "Tyrmään jokaisen vastustajani"

Huhtikuussa Madison Square Gardenissa Edis Tatlin kohtaava Teofimo Lopez viittasi haastattelussa myös Tatlin Tanssi tähtien kanssa -voittoon.

nyrkkeily
Nyrkkeilijä Teofimo Lopez
Kaitlin Kuc

Kaksinkertainen kevyen sarjan Euroopan mestari Edis Tatli kohtaa 20. huhtikuuta New Yorkin nyrkkeilypyhätön Madison Square Gardenin pääareenalla yhdysvaltalaisen Teofimo Lopezin. Ottelu on 12-eräinen.

Hondurasissa syntynyt Lopez esiintyi uhmakkaasti heti ottelun julkistamisen jälkeisessä haastattelussa. Edelliset ottelunsa Mason Menardia ja Diego Magdalenoa vastaan komeilla tyrmäyksillä voittanut Lopez uhosi saman kohtalon odottavan myös Tatlia.

– Aion tänä vuonna vallata maailmanmestaruuden. Tulen tyrmäämään jokaisen vastustajan, joka vastaani asettuu. Jos joku luulee jo nähneensä minut parhaimmillani, niin hän erehtyy. Se paras Teofimo Lopez on vasta tulossa kehään, Lopez lateli.

Lopez on otellut ammattilaisena 12 ottelua ja voittanut niistä kymmenen tyrmäyksellä.

Lopez otteli Madison Square Gardenin pääareenalla viimeksi vuosi sitten toukokuussa ja tyrmäsi silloin ensimmäisessä erässä Vitor Jones Freitasin. Voiton jälkeen showmiehenä tunnettu Lopez esitti kehässä vauhdikkaan voittotanssin, joka päättyi volttiin taaksepäin. Lopez on tietoinen, että Tatli voitti Suomessa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ja viestitti haastattelun lopuksi Tatlille.

– Aina, kun ottelen kotikehässäni, otan show'n haltuuni. Niin aioin tehdä nytkin. Tatli pääsee tanssimaan aidon tähden kanssa. Se ei tule olemaan mitään tosi tv -touhua, vaan todellinen taistelu.

Tatli kuittasi Lopezin uhoamisen herrasmiesmäiseen tapaansa toteamalla.

– Lopez on taitava nyrkkeilijä. Häntä ei pidä aliarvioida vastustajana. Odotan innolla hänen kohtaamistaan. Olen jo usean vuoden ajan tuonut esiin, että selkeä tavoitteeni on nousta maailmamestariksi. Lopez ei tule estämään minua pääsemästä tähän tavoitteeseen, Tatli sanoi.

Lue myös:

Edis Tatli pääsee iskemään New Yorkin urheilupyhättöön: ottelee rajuista tyrmäyksistä tunnettua amerikkalaislupausta vastaan – "Voitto tarkoittaisi aika selvästi MM-ottelua"

Tatli luopui EM-tittelistään ja tähtää nyt MM-kehään – "MM-ottelu on nyt todella lähellä"

Lähteet: Boxingnews-24

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat