Suora

  • Dota 2: The International

Irving heitti 30 ja Celtics löi Lakersin LeBron Jamesin triplatuplasta huolimatta

Boston Celtics oli Los Angeles Lakersia vahvempi numeroin 120–107.

NBA
Kyrie Irving nostaa yhdellä kädellä palloa koriin.
AOP

Kyrie Irving heitti 30 pistettä ja johdatti Boston Celticsin 120–107-voittoon Los Angeles Lakersista LeBron Jamesin NBA-koripallouran 80. triplatuplasta huolimatta.

James keräsi vajaassa 28 minuutissa 30 pistettä, 10 levypalloa ja 12 syöttöä, mutta loukkaantumisten kiusaamasta Lakersista ei ollut vastusta pitkäaikaiselle periviholliselleen Bostonille.

Irving voitti Jamesin seurakaverina NBA-mestaruuden Clevelandissa 2016. Ottelun jälkeen Irvingilta kysyttiin, miltä todennäköinen pudotuspelien ulkopuolelle jääminen Jamesista tuntuu.

– Voin vain kuvitella. Tunnen hänen tuskansa. LeBron on aina tavoitellut mestaruutta. Pudotuspeleistä jääminen on vaikeaa, Irving sanoi.

Lakers sai lisää huonoja uutisia ennen ottelua, sillä aloitusviisikon laitahyökkääjä Brandon Ingram joutuu sivuun loppukaudeksi veritulpan takia. Myös Lonzo Ball on todennäköisesti poissa loppukauden nilkkavamman takia.

– Se on haastavaa, mutta tiesin mihin lähdin. En odottanut, että olisin tärkeillä hetkillä sivussa viisi viikkoa tai että joukkueemme toiset aivot, Rajan Rondo, olisivat sivussa viisi ja puoli viikkoa. Loukkaannuimme samaan aikaan ja se satutti joukkuettamme pahasti, James sanoi pelin jälkeen.

Lue myös:

Kotikentällä pelannut Chicago hävisi, Markkanen heitti 18 pistettä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat