Suora

  • Elävä arkisto esittää

Kontisen ja Peersin taival päättyi toiselle kierrokselle

Henri Kontisen ja australialaisen John Peersin urakka ATP-tennisturnauksen miesten nelinpelissä päättyi toiselle kierrokselle Indian Wellsissä Kaliforniassa.

urheilu
Kontinen ja Peers Australian Open 2019
Mark Kolbe / Getty Images

Henri Kontinen ja John Peers hävisivät toisen kierroksen ottelunsa Hollannin Jean-Julien Rojerille ja Romanian Horia Tecaulle erin 3-6, 6-7 (1-7). Ottelu kesti tunnin ja 26 minuuttia.

Turnauksessa kahdeksanneksi sijoitetut Kontinen ja Peers olivat voittaneet avauskierroksella Nikoloz Basilashvilin ja Artem Sitakin kahdessa erässä. Rojer/Tecau on sijoittamaton pari.

Kontiselle ja Peersille merkittiin toisen kierroksen kamppailussa yhteensä kaksi ässäsyöttöä ja viisi kaksoisvirhettä, kun Rojerin ja Tecaun saldo oli kolme ässää ja kaksi kaksoisvirhettä.

Kontisen ja Peersin edellinen turnaus Dubaissa helmikuun lopulla katkesi ensimmäiselle kierrokselle. Kaksikon on määrä pelata seuraavaksi Miamin ATP-turnauksessa maaliskuun loppupuolella.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat