1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. NHL

Neljä maalia päästänyt Edmontonin Mikko Koskinen passitettiin vaihtoon kesken pelin

Koskisen Edmonton ja aivotärähdyksen takia sivussa olleen Kasperi Kapasen Toronto joutuivat taipumaan vastustajilleen.

Mikko Koskinen vedettiin pois maalilta toisessa erässä. Kuva: AOP

Mikko Koskisen Edmonton kärsi illan NHL-kierroksella New Jerseyn käsittelyssä 3-6-tappion. Koskinen päästi vierasjoukkueen 18 laukauksesta neljä sisään ennen kuin hänet vedettiin pois maalilta toisessa erässä.

Suomalaisvahti ehti olla jäällä liki 33 minuuttia. Hänen tilalleen lähetettiin Anthony Stolarz, joka torjui 15 kertaa ja antautui kahdesti. New Jerseyn vahti Cory Schneider torjui 36 laukausta.

Edmonton on länsilohkossa vasta 12. sijalla ja uhkaa Chicagon tavoin karsiutua pudotuspeleistä. New Jersey on itälohkon pohjajoukossa ja niin ikään putoamassa jatkosta.

Kasperi Kapasen Toronto joutui taipumaan kotikaukalossaan Chicagolle, joka ylsi vahvan alun ansiosta 5-4-voittoon.

Blackhawks tykitti avauserässä neljä maalia ja oli toisen erän puolivälissä jo 5-0-johdossa. Kotijoukkue kuitenkin kunnostautui loppuottelun aikana ja sai kavennettua tappiota neljällä osumallaan.

Kapasta ei jäällä nähty, sillä Toronto kertoi eilen hänen kärsivän aivotärähdyksestä ja pysyvän toistaiseksi sivussa joukkueen kokoonpanosta.

Tällä kaudella Toronton kärkiketjuihin päässyt suomalaishyökkääjä pelaa uransa parasta kautta. 22-vuotias on kerännyt kauden 68 ottelussa tehot 19+23=42.

Toronto on itälohkon kolmantena ja matkalla pudotuspeleihin. Chicago puolestaan on voittanut neljä ottelua putkeen, mutta uhkaa karsiutua jatkosta.

Lue myös:

Ikävä takaisku: Kasperi Kapasella aivotärähdys

Suomen MM-kisojen pääsihteeri haluaa Leijonat Tampereelle

Dallasin Roope Hintz loisti Buffaloa vastaan – iski joukkueensa molemmat maalit, katso komeat tyylinäytteet