Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Aki Ajon talli mukana hurjassa onnettomuudessa – tulipalo tuhosi Jerezissä varikkorakennelman ja moottoripyöriä, koko MotoE-kausi vaarassa peruuntua

Tuhoisan tulipalon syy ei ole vielä tiedossa.

moottoripyöräily
NIKI TUULI OIKEA JEREZ
Niki Tuuli Jerezin testeissä keskiviikkona.Ajo Motorsport

Uuden ratamoottoripyöräilyn MotoE-sarjan testit Jerezissä ovat peruuntuneet tulipalon vuoksi. Jerezissä viime yönä roihunneessa tulipalossa on mediatietojen mukaan tuhoutunut varikkorakennelma, jossa oli kaikkien MotoE-tallien kalustot.

Crash.net -sivusto kertoo (siirryt toiseen palveluun), että Jerezin loput testiajot ovat peruuntuneet. Motorsportin mukaan (siirryt toiseen palveluun) koko MotoE-kausi on vaarassa, koska kaikki moottoripyörät ovat tuhoutuneet.

Jerezissä paikan päällä olivat kaikki uuden MotoE-sarjan 18 moottoripyörää.

– Tulipalo hiljattain rakennetussa E-paddockissa on tuhonnut suurimman osan MotoE:n MM-sarjan kalustosta, sarjan järjestäjien tiedotteessa kerrottiin.

– Tulipalon syytä tutkitaan.

Tiedotteen mukaan tulipalosta selvittiin ilman henkilövahinkoja.

Uuteen MotoE-sarjaan osallistuu myös Aki Ajon suomalaistalli Ajo Motorsport, jonka kuljettaja on suomalainen Niki Tuuli. Yle Urheilu tavoitti Jerezissä paikalla olevat Ajon ja Tuulen, jotka eivät ehtineet vielä tässä vaiheessa kertoa tilanteesta enempää.

Toistaiseksi ei ole tietoa, miten pahasti Ajo Motorsportin kaulsto on vaurioitunut tulipalossa.

Sähkömoottoripyörien MotoE-sarjan kauden on määrä alkaa 5. toukokuuta Jerezissä Espanjassa. Ensimmäisen kauden kilpailukalenterissa on kuusi osakilpailua.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat