Suora

  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 20.7.
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • CS:GO: IEM Chicago – välierät
  • Aviopari katoaa
  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Mercedes-pomo kuuli Bottaksen kännipuheista ja linjasi: "Me näemme tänä vuonna parhaan Valtterin, jonka olemme nähneet"

Toto Wolffin mukaan Valtteri Bottas on löytänyt ilon ajamiseen.

Formula 1
Toto Wolff
Toto Wolff uskoo Valtteri Bottakseen.AOP/XPB Images

Maailmanmestaritalli Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff odottaa näkevänsä tällä kaudella paremman Valtteri Bottaksen kuin koskaan. Wolffin mukaan Bottas onnistui talven aikana toipumaan voitottoman kauden 2018 aiheuttamasta pettymyksestä.

– Hän tuli takaisin talvitauolta erittäin vahvana. Hän ajoi rallia ja löysi taas ilon ajamiseen. Kuulin eilen hänen sanoneen että hän joi itsensä humalaan muutaman kerran unohtaakseen, joten se on hyvä alku, Wolff sanoi perjantaina Melbournessa.

– Luulen, että me näemme tänä vuonna parhaan Valtterin jonka olemme nähneet.

Bottaksen sopimus Mercedeksen kanssa kattaa tämän kauden. Hänen paikkansa tallissa on uhattuna, jos hän ei pysty tänä vuonna parempiin tuloksiin kuin viime kaudella. Bottaksen paikalle on tyrkyllä Mercedeksen ranskalainen testikuski Esteban Ocon.

Wolffin mukaan vielä on liian aikaista puhua sopimusasioista. Bottas sanoi torstaina, ettei paineen alla ajamisessa ole hänelle mitään uutta.

– F1:ssä on aina tärkeää ajaa hyvä kausi. Aina on kuljettajia, jotka ottavat mielellään paikkasi jos et suoriudu hyvin. Se on täysin normaalia, tulos tai ulos. Keskityn vain omiin tavoitteisiini, Bottas kertoi.

– Olenhan minä erityisasemassa sillä tavalla että jokainen kuski haluaisi olla tässä tiimissa. Onhan se tosi hienoa tietää että kun tulee tähänkin viikonloppuun niin on mahis taistella voitosta, sitä ei joka kuskilla ole. Nyt on aika sitten ottaa siitä kaikki irti, ettei jää ihan ajeluksi vaan. Koitetaan oikeasti saada niitä tuloksia.

Lue lisää:

Kimi Räikköseltä tyly kuitti huippusijoituksistaan – ex-tallitoveri Vettel yllättyi kärkitaistossa

Bottas toppuutteli odotuksia: "Meillä ei ole mitään hajua siitä kuinka paljon muilla on vielä vauhtia varastossa"

Valtteri Bottas harvinaisesti täysin terveenä F1-kauteen – painosääntö muutti valtavasti elämää: ”Olen voinut oikeasti syödä”

Räikkönen säväytti F1-kauden avausharjoituksissa – Bottaksella kauhunhetki

Valtteri Bottas voi kukistaa maailman parhaan tallitoverin painosäännön avulla – asiantuntija tyrmää spekulaatiot menestystallin vaikeuksista: "Mercedes ei ole aivan pihalla"

Kimi Räikkösen uusi pomo on poikkeus F1-maailmassa – suomalaistähti on löytänyt hengenheimolaisensa: "Hän on omalla tavallaan sarjan tulevaisuus"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat