Edis Tatlin vastustaja uhosi nyrkkeilysivustolle: aikoo tyrmätä suomalaisen nopeasti – "Olen niin hyvä, että saan vastustajani näyttämään surkeilta"

Edis Tatli ja Teofimo Lopez kohtaavat New Yorkin Madison Square Gardenissa huhtikuun 20. päivä.

nyrkkeily
Teofimo Lopez
Getty Images

Edis Tatlin kohtaava Teofimo Lopez jatkoi uhoamistaan Tatlin tyrmäämisestä Boxing Talk (siirryt toiseen palveluun) -sivuston haastattelussa.

– Ottelusta tulee tuskin pitkä. Tyrmään Tatlin ensimmäisten erien aikana. En usko että ottelu kestää kuutta erää enempää, Lopez vastasi haastattelijan kysymykseen siitä, kauanko Tatli kestää kehässä.

Lopez aloitti valmistautumisensa Tatli-otteluun viime viikolla ja kertoi päiväurakkansa olleen heti noin 20 erää kehässä. Isänsä valmentama Lopez ei omien sanojensa mukaan laita painoa vastustajan ennakkovakoiluun eikä tunnusta näin ollen ennakkoon tutustuneensa Tatlin ottelutyyliin.

– Minä teen johtopäätökseni vastustajista vasta ollessani heidän kanssaan kehässä. Isäni mukaan Tatli on kuin William Silva (Lopez tyrmäsi Silvan, 31, toisessa erässä heinäkuussa 2018), mutta hitaampi. Tatli ottelee kuin Vitali Klitschko eli melko suoraviivaisesti. Tatli on maailmanlistalla sijalla 3, joten ihan takki auki en voi lähteä otteluun.

Edis Tatli on otellut 33 ottelua ammattilaisena eikä yksikään vastustaja ole pystynyt tyrmäämään Tatlia. Molemmat tappiot ovat tulleet pistein. Lopez uhoaa olevansa ensimmäinen, joka tyrmää Tatlin.

– Totta hel....tissä. Minä haluan olla kaikessa ensimmäinen, niin tässäkin asiassa.

"Olen kehässä ovela"

Tatlin ja Lopezin ottelu oli alunperin kaavailtu kymmeneräiseksi, mutta se muutettiin kahdentoista erän mittaiseksi. Lopez ei ole aiemmin otellut näin pitkää ottelua.

Yleensä 12-eräisissä otteluissa on panoksena jokin mestaruusvyö, mutta toistaiseksi ei ole vielä kerrottu, mikä tulee olemaan ottelun panoksena.

– Minä tavoittelen vain maailmanmestaruutta. Ihmiset sanovat, että ottelen vain kehäraakkeja vastaan, mutta se ei pidä paikkaansa. Se vain näyttää siltä, koska olen niin hyvä, että saan vastustajani näyttämään surkeilta.

Lopez viittaa myös kintaalla puheille, että Tatlin pidempi ura ammattilaisena toisi hänelle etua tulevassa ottelussa.

– Tuota soopaa tullaan varmasti jauhamaan ennen ottelua. Arvostan toki kokemusta kehässä, mutta nämä kokeneet kaverit ovat tottuneet tekemään asiat vuosi toisensa jälkeen samaa kaavaa noudattaen eivätkä ole oppineet mitään uutta. Minäkin olen kokenut nyrkkeilijä, mutta olen kehässä ovela ja osaan reagoida nopeasti uusiin tilanteisiin.

Lue myös:

Edis Tatlin vastustaja aloitti heti uhoamisen: "Tyrmään jokaisen vastustajani"

Edis Tatli pääsee iskemään New Yorkin urheilupyhättöön: ottelee rajuista tyrmäyksistä tunnettua amerikkalaislupausta vastaan – "Voitto tarkoittaisi aika selvästi MM-ottelua"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat