Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Uskomatonta kautta pelaavasta Teemu Pukista on kuoriutunut myös syöttökone – Norwich jatkoi voittokulkuaan, nousu Valioliigaan on yhä lähempänä

Norwich johtaa jalkapallon Englannin mestaruussarjaa neljän pisteen erolla Sheffield Unitediin, kun kahdeksan kierrosta on pelaamatta.

jalkapallo
Teemu Pukki
AOP

Teemu Pukki jatkoi tehokasta menoaan jalkapallon Englannin Mestaruussarjan lauantain kierroksella. Kotkalainen syötti Norwichin ensimmäisen maalin, kun Rotherham kaatui vieraskentällä 2–1.

Pukki vapautti tyylikkäällä tsipillä Kenny McLeanin maalintekoon juuri ennen puoliaikavihellystä. Rotherham nousi 53. minuutilla tasoihin, mutta Ben Godfrey vei Norwichin heti uudestaan johtoon.

Pukki on nyt pelannut kolme ottelua ilman maalia, mutta maaliin johtaneita syöttöjä on kertynyt kuudessa edellisessä pelissä neljä.

Mestaruussarjan maalipörssiä 24 osumalla johtava Pukki on antanut nyt yhteensä kymmenen maaliin johtanutta syöttöä. Eniten maalisyöttöjä Mestaruussarjassa ovat keränneet Brentfordin Said Benrahma ja Leedsin Pablo Hernandez, molemmat 11 kappaletta.

Norwich on voittanut kuusi edellistä otteluaan Mestaruussarjassa.

Norwichin lähimmät uhkaajat kohtasivat toisensa aiemmin lauantaina. Sheffield United haki vierasvoiton Leedsistä ja nousi sarjataulukossa toiseksi Norwichin ykköshaastajaksi. Joukkueiden välinen piste-ero on neljä, kun kahdeksan sarjaottelua on pelaamatta.

Kaksi Mestaruussarjan parasta joukkuetta nousevat suoraan Valioliigaan. Sijoille 3–6 jäävät joukkueet taistelevat viimeisestä Valioliigan paikasta nousukarsinnoissa.

Lue myös:

Teemu Pukki paljasti Sky Sportsille ensimmäisen ajatuksensa Norwichista – "Tuo ei ole minulle"

Teemu Pukki valittiin Englannin Mestaruussarjan kuukauden pelaajaksi

Norwichin saksalaisvalmentaja kertoi Teemu Pukin siirron yksityiskohdista: "Hän todella halusi tulla tänne"

Jari Litmanen: Teemu Pukin poikkeuksellinen piirre tuli esiin jo 16-vuotiaana ja tekee hyökkääjästä Mestaruussarjan tehopakkauksen

Teemu Pukin tie nautiskelijasta ja fanien sylkykupista sensaatiomaiseen maalivireeseen – Mikael Forssell: "Teemu pelaa ensi kaudella Valioliigaa, olen siitä satavarma"

Kommentti: Teemu Pukki ja Norwich täydentävät toisiaan satumaisella tavalla – sen soisi jatkuvan myös Valioliigassa

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat