Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, finaalit
  • Tanssin Grand Slam, vakiotanssit
  • SM-liigan 1. finaali Kärpät - HPK
  • Urheiluruutu
  • Kaatuilua ja kesäteatteria

Chicago Bullsille viides perättäinen tappio, Markkanen heitti 11 pistettä

Lauri Markkanen pelasi alle 23 minuuttia Sacramento-pelissä.

NBA
Lauri Markkanen heitti 11 pistettä
Lauri Markkanen heitti 11 pistettä

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls hävisi Sacramento Kingsille selvin luvuin 102–129. Tappio oli Bullsille jo viides perättäinen.

Tappioputki on joukkueen kauden kolmanneksi pisin. Bulls hävisi joulu-tammikuussa kymmenen ottelua peräjälkeen ja sitä ennen marras-joulukuussa seitsemän peliä perätysten.

Ottelu kääntyi Sacramentolle toisella neljänneksellä, jonka kotijoukkue vei 32–17. Sacramento kokosi yli kymmenen pisteen johdon, jota Bulls ei kyennyt enää kirimään.

Markkanen heitti 11 pistettä, nappasi kolme levypalloa ja antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä. Peliaikaa hän kirjasi lähes 23 minuuttia.

Klikkaa jutun kuvaa ja katso Markkasen ottelun kohokohdat. (Kuvalähde: Ruutu+)

Markkanen yritti kolmen pisteen heittoa neljä kertaa, mutta sai sisään vain yhden heitoista. Suomalaisen kahdeksasta pelitilanne heitosta sisään meni neljä.

– Lauri on kehittyvä nuori pelaaja. Haluan, että hän parantaa levypallopeliään, Bullsin päävalmentaja Jim Boylen vaati Chicagon Twitter-tilillä.

Bullsin paras pistemies oli 18 pistettä kirjannut Zach LaVine. Sacramenton paras pistemies oli Marvin Bagley III (21 pistettä).

Chicago on voittanut tällä kaudella 71 ottelusta vain 19.

Lue myös:

Golden State paalutti asemaansa NBA:n länsilohkon kärjessä

Markkanen vasta kuudenneksi paras Bullsin pistemies – "On vaikea nähdä mitään positiivista"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat