Suora

  • Urheilukierros
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi

Helmarit lähtee maaotteluihin Sveitsiä ja Puolaa vastaan vahvalla kokoonpanolla

Suomi kohtaa Sveitsin 5. huhtikuuta ja Puolan 9. huhtikuuta.

urheilu
Anna Signeul
Helmarien päävalmentaja Anna Signeul.AOP

Päävalmentaja Anna Signeul julkisti jalkapallon naisten maajoukkueen pelaajavalinnat tuleviin maaotteluihin Sveitsiä ja Puolaa vastaan.

Suomi pääsee maaotteluihin lähestulkoon parhaalla kokoonpanolla. Loukkaantumisten takia joukkueesta ovat sivussa vain keskikenttäpelaaja Emmi Alanen, puolustaja Tiia Peltonen ja hyökkääjä Tia Hälinen.

Helmi-maaliskuun vaihteessa pelatussa Kyproksen maajoukkueturnauksessa maajoukkuedebyyttinsä tehnyt puolustaja Elli Pikkujämsä palaa maajoukkueeseen. Suomen saldo Kyproksen turnauksesta oli voitto, tasapeli ja kaksi tappiota.

Suomi kohtaa Sveitsin vieraskentällä 5. huhtikuuta ja Puolan kotiottelussa 9. huhtikuuta. EM-karsinnat maajoukkue aloittaa syyskuussa.

Naisten joukkue maaotteluihin Sveitsiä ja Puolaa vastaan:

Tinja-Riikka Korpela Vålerenga, Paula Myllyoja Åland U, Anna Tamminen Åland U, Anna Westerlund Åland U, Elli Pikkujämsä Honka, Natalia Kuikka Kopparbergs/Göteborg FC, Anna Auvinen HJK, Tuija Hyyrynen Juventus, Katarina Naumanen Stabäk, Emma Koivisto Kopparbergs/Göteborg FC, Eveliina Summanen Örebro, Ria Ölind Bröndby, Olga Ahtinen Bröndby, Nora Heroum AC Milan, Julia Tunturi Eskilstuna U, Adelina Engman Chelsea, Jenny Danielsson Kungsbacka, Iina Salmi Ajax, Heidi Kollanen Tavagnacco, Linda Sällström Paris Feminines FC, Juliette Kemppi Bristol C, Kaisa Collin Eskilstuna U, Sanni Franssi Hjörring.

Suomi kohtaa Sveitsin vierasottelussa Biel/Biennessä ja Puolan kotiottelussa Helsingissä.

Lue myös:

Yliopistojalkapallon mestari Natalia Kuikka tottui Yhdysvalloissa yksityiskoneisiin ja pormestarin kehuihin, nyt edessä on kimppa-asunto Ruotsissa ja unelma ammattilaisuudesta

Ruotsi taipuu Damallsvenskanin uudelta suomalaisjalkapalloilijalta "kanske bra", mutta kentällä on toinen vaihde silmässä: "Pitäisi vain luottaa, että osaamme ja pystymme"

Helmarien EM-kisapaikka on realismia, mutta parannettavaa riittää: "Edellisissä karsinnoissa ei onnistuttu pelitavan osalta parhaalla mahdollisella tavalla"

Suomen jalkapallonaiset ottivat selvän voiton Etelä-Afrikasta

Helmarit pelasi turnauksen parhaan pelinsä – Pohjois-Korea korjasi silti pisteet

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat