Suora

  • Urheiluruutu

IL: Sami Kapanen Sveitsissä neuvottelemassa päävalmentajasopimuksesta – urheilujohtajan mukaan ei ole mitään kerrottavaa

KalPaa kaksi edellistä kautta valmentanut Kapanen on tyrkyllä HC Luganon peräsimeen.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Sami Kapanen kuvassa
Sami Kapanen.AOP

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan KalPan päävalmentaja ja -omistaja Sami Kapanen on sveitsiläisten mediatietojen mukaan vahva ehdokas HC Luganon uudeksi päävalmentajaksi. Asiasta kertoi viikonloppuna muun muassa tv-kanava Teleticino.

Iltalehti uutisoi tiistaina (siirryt toiseen palveluun) Kapasen olevan jo Sveitsissä neuvottelemassa mahdollisesta sopimuksesta.

45-vuotias Kapanen teki viime syksynä vuoden mittaisen jatkosopimuksen KalPan kanssa. Kuopiolaisten liigakausi päättyi viime viikolla runkosarjan sijaan 12.

Myös Luganon kausi on jo päättynyt. Joukkue hävisi puolivälierissä Zugille suoraan 0–4, ja seura kertoi (siirryt toiseen palveluun), että päävalmentaja Greg Ireland sekä suomalainen apuvalmentaja Jussi Silander ovat vapaita etsimään uusia töitä.

Luganon urheilujohtajan Roland Habisreutingerin mukaan Irelandin seuraajasta ei ole vielä mitään kerrottavaa.

– Kausi päättyi vasta, ja sen arviointi on juuri käynnistynyt. Tänään teimme ensimmäisen ilmoituksen, ja tällä hetkellä ei ole mitään muuta kerrottavaa, Habisreutinger sanoi Ticinonline -verkkolehdelle (siirryt toiseen palveluun).

Kapanen ei ole kommentoinut tilannettaan medialle.

Lue myös:

Kommentti: Suomalainen urheilu on valovuoden päässä tasa-arvosta, mutta tällä asenteella sitä ei saavuteta koskaan – jääkiekon SM-finaalisekoilu paljastaa ikävän tosiasian

Naisten SM-finaali uhkaa jäädä junioripoikien jalkoihin – paikka ja aika mysteeri kaksi päivää ennen ottelua: "A-nuoret ovat Jääkiekkoliiton arvoasteikossa ylempänä kuin Naisten Liiga"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat