Nyt se on varmaa – jääkiekon naisten SM-finaali väistää A-nuorten puolivälieräottelun tieltä ja siirtyy Espoonlahden jäähalliin

Kolmas jääkiekon Naisten Liigan loppuottelu pelataan Espoonlahden jäähallissa torstaina kello 18.30.

jääkiekko
Annina Rajahuhta
Bluesin hyökkääjä Annina Rajahuhta.Aku Häyrynen / Lehtikuva

KalPa voitti Bluesin jääkiekon A-nuorten SM-liigan puolivälierissä voittomaalikilpailun jälkeen 4–3 tiistaina. KalPa tasoitti otteluvoitot 2–2:een, mikä tarkoittaa sitä, että Naisten Liigan finaalin pelipaikka ja -aika siirtyy torstaina.

Blues ja KalPa pelaavat ratkaiseva viidennen ottelunsa Tapiolan kakkoshallissa torstaina, kun samaan aikaan ohjelmassa olisi ollut Naisten Liigan kolmas finaali.

Blues ja Ilves kohtaavat Naisten Liigan kolmannessa finaalissa torstaina Espoonlahden jäähallissa kello 18.30. Kiekko-Espoon pelit päättyivät miesten Suomi-sarjan puolella, joten Espoonlahti vapautui pelipaikaksi.

– Meillä on Espoossa positiivinen ongelma usean eri Blues-joukkueen pelatessa pudotuspelejä samaan aikaan ja tämä on aiheuttanut jäätilanteen ruuhkautumisen. Halusimme viimeiseen asti pitää kiinni mahdollisuudesta pelata tutussa kotihallissamme, ja siksi odotimme Nuorten Liigan puolivälierien Blues–KalPa -otteluparin tulosta, Emma Terho Bluesin taustaryhmästä sanoo seuran sivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Blues johtaa SM-finaalisarjaa Ilvestä vastaan otteluvoitoin 2–0. Suomen mestaruus on katkolla Bluesille.

Uutista päivitetty 20.3. kello 0.05: päivitetty tieto, että naisten finaaliottelu on siirretty pelattavaksi Espoonlahden halliin.

Lue myös:

Suomen mestaruudesta pelaavia kiekkoilijoita pompotellaan juniorijoukkueen ehdoilla – näin Jääkiekkoliiton puheenjohtaja kommentoi: "En näe tätä tasa-arvokysymyksenä"

Kommentti: Suomalainen urheilu on valovuoden päässä tasa-arvosta, mutta tällä asenteella sitä ei saavuteta koskaan – jääkiekon SM-finaalisekoilu paljastaa ikävän tosiasian

Naisten SM-finaali uhkaa jäädä junioripoikien jalkoihin – paikka ja aika mysteeri kaksi päivää ennen ottelua: "A-nuoret ovat Jääkiekkoliiton arvoasteikossa ylempänä kuin Naisten Liiga"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat