Suora

  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Uinnin MM

Vaikeasta vammasta pitkään kärsinyt Joel Pohjanpalo palasi pelikentille Bayer Leverkusenin harjoitusottelussa – "On vielä aikaista"

Vuoden sivussa ollut suomalaishyökkääjä on toipunut nilkkavammastaan pelikuntoon.

urheilu
Joel Pohjanpalo
Joel Pohjanpalo palasi pelikentille keskiviikkona.AOP

Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Joel Pohjanpalo on kuntoutunut pitkäaikaisesta nilkkavammastaan pelikuntoon, kertoo saksalaisseura Bayer Leverkusen.

24-vuotias palasi Bundesliiga-seuran harjoituksiin täyspainoisesti vasta tällä viikolla. Pohjanpalo pystyi harjoittelemaan täydellä teholla harjoitusten loppuun asti.

Keskiviikkona Leverkusen voitti harjoitusottelussa Ajaxin 2-1. Pohjanpalo pääsi kentälle ottelun 77. minuutilla leveä hymy kasvoillaan.

Leverkusenin uusi päävalmentaja Peter Bosz kertoi ottelun jälkeen, että Pohjanpalo pyysi häneltä lupaa päästä kentälle.

– Joel on harjoitellut joukkueen kanssa vasta viikon, joten pelaaminen on vielä aikaista. Mutta nautin nähdä hänet pelaamassa muutaman minuutin ajan. Hän on taistellut ja tehnyt kovasti töitä sen eteen, Bosz kommentoi seuran kotisivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Pohjanpalo ehti olla pelikentiltä sivussa vuoden päivät nilkan telaluussa olleen vaivan takia.

Lue myös:

Joel Pohjanpalo on vieraillut kuudella eri spesialistilla ympäri maailmaa, mutta paluu kentille on täysi mysteeri: ”En uskalla luvata mitään”

Joel Pohjanpalo on toipumassa vammasta, jota hänen mukaansa ei ole koskaan aiemmin ollut kenelläkään – "Jos se ei tule kuntoon, se yleensä tarkoittaa sitä, että palloa ei potkita enää koskaan"

Joel Pohjanpalo solmi jatkosopimuksen Leverkusenin kanssa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat