Suora

  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Uinnin MM

Loistava MM-debyytti! Suomen jäätanssijat vapaatanssiin

Suomen jäätanssijat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis raivasivat tiensä MM-kisojen vapaatanssiosuuteen. Katso suomalaisten rytmitanssi kuvaa klikkaamalla!

taitoluistelu
Turkkila ja Versluis onnistuivat MM-jäällä
Turkkila ja Versluis onnistuivat MM-jäällä

Suomen kaksikko Juulia Turkkila / Matthias Versluis selvitti tiensä jäätanssin vapaatanssiosuuteen taitoluistelun MM-kisoissa Japanissa. Turkkila ja Versluis saavuttivat rytmitanssista 66,01 pistettä, jotka riittivät 18. sijalle. 20 parasta paria jatkaa vapaatanssiin.

24-vuotiaat Turkkila ja Versluis ovat onnistuneet erinomaisesti tämän kauden kilpailuissaan. Tammikuun EM-jäällä kaksikko sijoittui uransa ensimmäisissä arvokisoissa 11:nneksi. Nyt Turkkila ja Versluis saivat hienon startin ensimmäisille MM-kisoilleen. Pari jäi vain 1,17 pisteen päähän ennätyspisteistään.

Rytmitanssin ykköseksi luisteli Ranskan pari Papadakis / Cizeron, jotka saavuttivat 88,42 pistettä.

Jäätanssin vapaatanssi luistellaan Suomen aikaa lauantaiaamuna kello 5.30 ja näytetään suorana lähetyksenä Yle Areenassa. Areenan lähetys alkaa lauantaina kello 5.25 ja kooste TV2:ssa kello 18.55.

Päivitys kello 9.15: Tulokset tarkentuivat.

Lue lisää:

Katso suorana: Turkkila ja Versluis MM-jäätanssissa

Valtter Virtanen ei yltänyt parhaimpaansa – lyhytohjelmassa nähtiin hallitsevan maailmanmestarin Nathan Chenin ylivoimaa

Pikakomennuksella MM-kisoihin lähtenyt Emmi Peltonen oli harmissaan lyhytohjelmansa jälkeen – "Ei se ollut yhtään sitä, mihin pystyisin"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat