Suora

  • Jalkapallon Italian cupin välierän Atalanta - Fiorentina 2. osaottelu
  • Suomi vai Venäjä? Sergei Eremenkon vaikea valinta
  • Rallin MM, Argentiina, ek 1 - live

Rasistiset huutelijat jalkapallomaaottelussa tallentuivat Facebook-videolle – kolmikko ilmiantoi itsensä poliisille

Kolmen miehen joukko solvasi pelaajia Saksan ja Serbian välisessä maaottelussa keskiviikkona.

urheilu
Leroy Sane
Huutelijat solvasivat Saksan maajoukkueen Leroy Sanea.AOP

Videokameran tallentamat kolme jalkapallomaaottelussa rasistisesti huudellutta miestä ovat ilmiantaneet itsensä poliisille, kertoi Saksan poliisi perjantaina.

Poliisin mukaan kolmikko huuteli muun muassa natsitervehdyksiä keskiviikkona Wolfsburgissa pelatussa maaottelussa Serbiaa vastaan. He myös solvasivat Saksan maajoukkuepelaajia Leroy Sanea ja Ilkay Gündogania aina, kun nämä koskivat palloon.

Kolmikon touhut tallensi videolle kannattaja, joka julkisti videon Facebookissa. Sen jälkeen kolmikko marssi poliisin pakeille.

- He tunnustivat olevansa väitetyt tekijät, ja antoivat poliisille oman versionsa tapahtumista, Wolfsburgin poliisin edustaja Thomas Figge sanoi.

Saksan jalkapalloliitto tuomitsi huutelut "voimakkaimmalla mahdollisella tavalla". Huutelijoille on luvassa porttikielto peleihin.

Lue myös:

Roman Eremenkoon liittyvä ristiriita hämmentää – tästä syystä hänen oli parempi jättää EM-karsintareissu väliin: "Se olisi ollut ongelma"

Ronaldo sai härskistä tuuletuksestaan 20 000 euron sakot – välttyi pelikiellolta

Hirmuvireinen Teemu Pukki nauttii jalkapallosta enemmän kuin koskaan aikaisemmin: "Joka pelissä on sellainen fiilis, että tänään tulee maali"

Synkkyydestä noussut Joel Pohjanpalo on palaamassa pelikentille 12-vuotiaan innolla – Huuhkajien edustaminen kesäkuussa näyttää nyt realistiselta

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat