Suora

  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Hakola ja Mäki säväyttivät viimeisessä maailmancup-sprintissä erävaiheen alussa kaksoisvoitolla: "Erittäin kova suoritus"

Ristomatti Hakolan ja Joni Mäen rahkeet eivät kuitenkaan riittäneet Quebecin vapaan sprintissä finaaliin.

hiihto
Joni Mäki
AOP/imago sport

Suomen sprinttitykit Ristomatti Hakola ja Joni Mäki ylsivät 12 parhaan joukkoon maastohiihdon maailmancupin viimeisessä sprintissä Quebecissä Kanadassa. Hakola oli lopputuloksissa yhdeksäs ja Mäki yhdestoista.

Hakola ja Mäki ottivat erävaiheen aluksi kaksoisvoiton omassa erässään. Mutta välierissä tie nousi pystyyn. Kovien hiihtäjien erässä edelle ehtivät Italian Federico Pellegrino, Norjan Johannes Hösflot Kläbo, Venäjän Andrei Melnitshenko ja Ruotsin Viktor Thorn.

–Erittäin kova suoritus Hakolalta ja Mäeltä päästä 12 parhaan joukkoon. Tästä on hyvä jatkaa sprintin osalta kohti seuraavaa harjoituskautta, Yle Urheilun asiantuntija Kalle Lassila totesi suomalaisista.

Aika-ajoissa Lauri Vuorinen karsiutui ensimmäisenä pois erävaiheesta 31. sijallaan. Matti Heikkinen oli uransa viimeisessä maailmancup-sprintissä 63:s.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue lisää:

Venäläishiihtäjä poltti päreensä täysin! Näin hän huitaisi Ruotsin superlupausta sauvalla kohti päätä: ”Aika herkässä olivat hermot”

Krista Pärmäkoskelle iso pettymys – hävisi loppukirissä ja putosi heti sprinttierässään

Matti Heikkiselle uran viimeinen maailmancup-viikonloppu on suuri kiitoksen paikka: ”Tärkeää sulkea tiensä päähän tulevat asiat”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat