Suora

  • Kaatuilua ja kesäteatteria
  • Tanssin Grand Slam, lattarit
  • Korisliiga, naisten 4. loppuottelu Catz - PeKa
  • PUBG Global Summit: Lontoo, finaalit
  • One more year Riikka Sallinen? Lopettamisen sietämätön vaikeus
  • Anton Lundell: 17-vuotias maailmanmestari ja jääkiekkoammattilainen
  • Jääkiekon U18 MM: FIN - CZE
  • Jääkiekon U18 MM, Suomi - Tshekki

Minnesota tarrasi viimeiseen pudotuspelipaikkaan

NHL-pudotuspeleihin pyrkivä Minnesota haki arvokkaan vieraspotin Washingtonista.

NHL
Bruce Boudreau
Bruce Boudreau luotsaa Minnesotaa. AOP

Minnesota Wild tarrasi NHL-länsilohkon viimeiseen pudotuspelipaikkaan voittamalla vieraissa Washington Capitalsin. Ottelu päättyi Minnesotalle 2–1. Minnesotan valmentaja Bruce Boudreau muistutti, että sijoitus on vasta tilapäinen.

– Meidän täytyy voittaa taas huomenna (Carolina Hurricanesia vastaan), Boudreau sanoi NHL:n nettisivuilla.

Minnesota on länsilohkossa pisteen edellä Coloradoa ja Arizonaa. Ne ovat pelanneet yhden ottelun Minnesotaa vähemmän.

Jordan Greenway vei Minnesotan 1–0-johtoon ensimmäisen erän viimeisillä minuuteilla. Washingtonin Brett Connolly tasoitti pelin toisen erän puolivälissä.

Ratkaisumaali syntyi, kun kolmatta erää oli pelattu reilut 12 minuuttia. Ryan Donato katkaisi Washingtonin hyökkäyksen keskialueella ja syötti kiekon Zach Pariselle. Parise pisti kiekon eteenpäin täysin vapaana luistelleelle Luke Kunininille, joka laukoi tarkasti Washingtonin maalin vasempaan ylänurkkaan.

Minnesotalla oli alla tappiot kahdesta edellisestä ottelusta. Washington on itälohkossa kolmantena, ja se on hävinnyt kaksi ottelua putkeen.

– Meidän täytyy yksinkertaistaa peliämme ja pelata fiksummin. Uskon että me kaikki olemme tätä parempia, Washingtonin hyökkääjä Aleksandr Ovetshkin sanoi.

Anaheim Ducks voitti kotonaan jatkoajalla San Jose Sharksin 4–3. Anaheim on kahdeksan pisteen päässä Minnesotasta ja viimeisestä länsilohkon pudotuspelipaikasta.

Jakob Silfverberg ratkaisi ottelun Anaheimille, kun jatkoaikaa oli pelattu 38 sekuntia. Joukkuetoveri Rickard Rakell onnistui maalinteossa kaksi kertaa, ja lisäksi hän kirjautti yhden syöttöpisteen.

San Jose hävisi nyt viidennen kerran putkeen. Kyseessä on sen pisin tappioputki sitten maaliskuun 2017, jolloin joukkue kärsi kuusi peräkkäistä tappiota.

Lue lisää:

Ailahtelevasta taiteilijasta luotettavaksi joukkuepelaajaksi – Toronto laittoi Kapasen armottomaan kouluun: ”Halusin vain saada oman nimen lehteen”

Mikko Rantanen loukkaantui – "Toivotaan, ettei ole vakavampaa"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat