Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n alkukilpailut
  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, naisten 10 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 17.7.

Italialaissivusto kuvaa Huuhkajia joukkueeksi, joka on osoittanut edistymisen merkkejä – "Suomalaisten unelmat EM-kisapaikasta ovat palanneet"

Italian päävalmentaja Roberto Mancini ei aliarvioi Suomea ja tietää etenkin Teemu Pukin vaarallisuuden.

jalkapallo
Teemu Pukki
AOP

Italian jalkapallomaajoukkueen kokenut päävalmentaja Roberto Mancini vakuuttaa, ettei hänen miehistönsä pidä Suomea helppona vastustajana.

Joukkueet iskevät yhteen Udinessa pelattavassa EM-karsintaottelussa kello 21.45.

– Tiedämme Suomesta kaiken. Tiedämme pelaajat ja sen, että heitä vastaan on erittäin vaikea pelata. Meidän on pelattava hyvä ottelu, Mancini sanoi kamppailun aattona Italian lehdistötilaisuudessa.

Udinessa pelattava ottelu on molemmille ensimmäinen EM-karsinnoissa, ja Italia on kohtaamisen suosikki.

Mancinin mukaan Norwichissa roppakaupalla maaleja takonutta Teemu Pukkia on syytä pitää silmällä.

– Pukki on yksi joukkueensa parhaista pelaajista ja tehnyt paljon osumia Englannin mestaruussarjassa. Se on melkein kuin Valioliigassa pelaamista. Häneen täytyy kiinnittää paljon huomiota, Mancini kommentoi.

"Maailman onnellisin kansa"

Myös italialaislehdistö on pannut merkille Pukin huippuvireen ja Huuhkajien nousukunnon. Sky Sport (siirryt toiseen palveluun) kuvaa Suomea joukkueeksi, joka on osoittanut edistymisen merkkejä.

– Joukkue ei ole vielä niin vahva kuin Jari Litmasen aikana. Edistymisen merkit ovat kuitenkin niin vahvoja, että unelmat ensimmäisestä EM-kisapaikasta koskaan ovat palanneet Helsinkiin, sivustolla kirjoitetaan.

Päävalmentaja Markku Kanervaa Sky Sport kuvaa "hiljaiseksi johtajaksi". Sivusto esittelee myös syksyllä lanseeratun "Riveluutio"-termin.

– Jos jalkapallossa ei tule menestystä, suomalaiset voivat lohduttautua sillä, että he ovat maailman onnellisin kansa, Sky Sport viittasi YK:n tuoreeseen raporttiin.

Suomi kohtaa Italian tänä iltana klo 21.45. Kuuntele ottelu suorana lähetyksenä Yle Puheelta.

Lue myös:

Huuhkajat kohtaa herkässä tilassa olevan Italian – jalkapallon suurmaa pani järkyttävän katastrofin jälkeen lähestulkoon kaiken uusiksi: "Ihmiset häpesivät, että Ruotsille pudotaan"

Kommentti: Via Rive – päättyykö Huuhkajien kärsimysten tie? Maajoukkueessa on pitkästä aikaa paljon toimivia palasia, vaikka tuttu ongelma vaivaa yhä

Roman Eremenkoon liittyvä ristiriita hämmentää – tästä syystä hänen oli parempi jättää EM-karsintareissu väliin: "Se olisi ollut ongelma"

Maajoukkueen tukipilari sai äidiltään aurinkoisen asenteen, mutta kentällä hänestä kuoriutuu raivostuttava peto – Paulus Arajuuri on Huuhkajien hurmoksen kasvot: "Nyt me menemme kisoihin"

Hirmuvireinen Teemu Pukki nauttii jalkapallosta enemmän kuin koskaan aikaisemmin: "Joka pelissä on sellainen fiilis, että tänään tulee maali"

"Rottamaisia" tapoja Italiassa oppinut Sauli Väisänen tuntee rajusta pettymyksestä toipuvan EM-karsinnan avausvastustajan – "Kulttuuri on siihen opettanut"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat