Suora

  • Lentopallon EM: Ranska - Serbia
  • Rallin MM, Saksa, kisakooste
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

HIFK kaatoi jännitysnäytelmässä Pelicansin – jäällä sattui ja tapahtui

HIFK tasoitti jääkiekkoliigan puolivälieräsarjan 1-1:een, kun se löi Pelicansin nitro-ottelussa 3-2 lauantaina Helsingissä.

urheilu
Juho Keränen, HIFK
Juho Keränen, HIFKAOP

Huipputasaisen ottelun hallinta ja tilanteet vaihtelivat, mutta lopulta ratkaisuosuman viimeisteli 55. minuutilla lähietäisyydeltä torjutusta irtokiekosta Juho Keränen.

- Maalinedustoilla hyvää tekemistä. Lisäksi Atelta (Engren) hyviä koppeja. Otti rankkarin, ja lopussa hyviä torjuntoja, HIFK:n kapteeni Lennart Petrell listasi.

HIFK:hon jo aikaa sitten liitetyn brändihokeman mukaisesti jälleen sattui sekä tapahtui - ja huomattavasti paljon enemmän kuin keskivertoisesti kiihkeässä pudotuspelissä.

Jo avausjaksolla koettiin pari kihelmöivää hetkeä, sillä ensin tarkisteltiin kuvatallenteista Pelicansin läheltä piti -tilannetta. Jakson lopussa HIFK:n 17-vuotiaan hyökkääjän Anton Lundellin kostoisku mailalla Aleksandr Shtshermeroviin toi 5+20 ulosajojäähyn.

Toisessa erässä Pelicans sai rankkarin, josta Oliwer Kaski sai kiekon maaliin mutta tuplalaukauksella, eli maalia ei hyväksytty.

Tuhannen taalan paikkoja hukattiin puolin ja toisin. Lisäksi kaksiminuuttisia tuntui väliin tulevan molemmille kuin liukuhihnalta.

HIFK:n onnenkantamoisiin kuului 2-1-maali, joka päätyi osumaksi yläriman ja ihmepompun kautta.

Loppuhuipennukseksi Pelicans esitti kovan kirin, joka ei kuitenkaan tuottanut hedelmää.

- Tekopaikkoja oli. Puristusta löytyi, kun peli oli linjassa, mutta kokonaisvaltainen pelimme ei riittänyt, Pelicansin valmentaja Ville Nieminen summasi.

HPK otti niskalenkin turkulaisista - Kaapo Kakkoa jäi harmittamaan TPS:n hylätty maali

Heljanko ja Levtchi Tapparan sankariduo - "Tyylillä ei ole väliä, kun voitoista pelataan"

Osalan törkytaklaus teloi Laaksosen - Kärpät otti rutiinilla toisen puolivälierävoiton

Erotuomarijohtaja Rönn otti kantaa Kärppien kohuttuun 3-3-maaliin – "Tapausta olisi voinut tarkastella kummasta näkökulmasta tahansa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat